Povezane vesti

KAKVA ZEMLJA TAKAV I SPORT

Kurir utorak, 04. mart 2008

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije i povratnik u redove Partizana Vladimir Vujasinović kaže da je liga bila jača tokom sankcija nego sada
Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović od naredne sezone će opet, posle deset godina, igrati u domaćem vaterpolu, ali ističe da je ovaj sport lošijeg kvaliteta nego tokom devedesetih. Vujasinović je juče... »

Stigao vaterpolo Ronaldinjo

Glas javnosti utorak, 04. mart 2008

Gužva kakva se ne pamti na bazenu „Banjica“ najbolje odslikava kakav status i vrednost ima kapiten srpske vaterpolo reprezentacije Vladimir Vujasinović, koji je posle deset godina igranja u inostranstvu odlučio da se vrati u Partizan Rajfajzen i pomogne u krajnjem cilju, osvajanju Lige šampiona.... »

S Partizanom na vrh Evrope

Danas utorak, 04. mart 2008

Vladimiru Vujasinoviću povratak u srpski vaterpolo prilika da ostvari veliku želju
Beograd - Vladimir Vujasinović, jedan od najboljih svetskih vaterpolista svih vremena, od sledeće sezone ponovo će braniti boje Partizan Rajfajzena, iz kojeg je pre jedne decenije otišao u Italiju. Kapiten najjače reprezentacije... »

Vlada Vujasinović u Partizanu tri godine

24 Sata utorak, 04. mart 2008

VATERPOLO Kapiten srpske vaterpolo reprezentacije Vladimir Vujasinović potpisao je juče trogodišnji ugovor sa Partizanom. „Ostale su mi samo još dve želje. Prava je olimpijsko zlato sa reprezentacijom, a druga osvajanje titule prvaka Evrope. Hvala crno-belima koji su mi pružili priliku da ovu želju... »

Osvajanje Evrope

Večernje novosti utorak, 04. mart 2008

Vladimir Vujasinović drugi put na Banjici! Kapiten vaterpolista Srbije u ponedeljak je i zvanično promovisan u novog lidera Partizana Rajfajzen. Velikan svetskog loptanja na vodi od leta će, kada mu istekne ugovor sa Pro Rekom, predvoditi u naredne tri godine crno-bele u njihovom pohodu ka... »

Vujasinović tri godine u Partizanu

Politika ponedeljak, 03. mart 2008

Kapiten naše vaterpolo reprezentacije hoće da završi karijeru u svojoj zemlji i da ispuni još dve želje: da osvoji olimpijsko zlato i da s našim klubom postane evropski prvak
Vladimir Vujasinović, kapiten naše reprezentacije i jedan od najboljih vaterpolista na svetu, u naredne tri sezone igraće za Partizan Rajfajzen. Juče, na konferenciji za novinare na Banjici, saopštio je razloge za takvu odluku: –... »

Sportske vesti: VATERPOLO: Želim s crno-belima na vrh Evrope

Dnevnik ponedeljak, 03. mart 2008

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović potpisao je ugovor na tri godine sa prvakom države Partizanom. - Posle deset godina se vraćam u Partizan i veoma sam srećan zbog toga. Crno-beli imaju ambicije za plasman u sam vrh evropskog vaterpola - rekao je Vujasinović, koji je u... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi