Još jedna lažna dojava o bombi u Palati pravde

Još jedna lažna dojava o bombi u Palati pravde

Press sreda, 5. mart 2008.

Dojava o bombi postavljenoj u Palatu pravde, koja je evakuisana oko 13 sati bila je lažna, i ljudi su posle dve provere oko 14.40 pušteni u tu zgradu, rekla je danas agenciji Beta portparolka Okružnog suda u Beogradu Ivana Ramić.
Posle prijave o podmetnutoj bombi, prekinuta su sva suđenja u toj zgradi, među kojima i suđenje optuženima za zločin na Ibarskoj magistrali. Poslednjih nedelja bilo je nekoliko prijava da je u zgradu Palate pravde podmetnuta... »

Palata pravde evakuisana zbog dojave o bombi

Press sreda, 5. mart 2008.

Palata pravde u Beogradu evakuisana je danas u 13.00 sati zbog dojave da je u zgradi podmetnuta bomba.
Portparol Okružnog suda Ivana Ramić potrdila je novinarima da su zbog dojave prekinuta sva suđenja. U Palati pravde je u toku i suđenje pred Vrhovnim sudom Srbije optuženima za ubistvo četvorice funkcionera SPO-a i pokušaj... »

Osuđen sam bez dokaza

Glas javnosti sreda, 5. mart 2008.

Ovo je montiran proces u čijem sam montiranju i ja učestvovao u januaru 2001. godine kada je sa Zoranom Mijatovićem,zamenikom načelnika RDB, dogovoreno kako da Nenad Bujošević i Nenad Ilić lažno svedoče, izjavio Milorad Ulemek
BEOGRAD - Mnoge stvari u ovom predmetu su kontradiktorne i licemerne, a ja sam osuđen na osnovu izjave Dušana Maričića i bez ijednog izvedenog dokaza, izjavio je Milorad Ulemek Legija tokom jučerašnjeg nastavka četvrtog po redu... »

Maričić: Prete i meni i porodici

Blic sreda, 5. mart 2008.

Suđenje za „Ibarsku“
Duško Maričić Gumar BEOGRAD - Poslednji komandant JSO-a Duško Maričić Gumar, koji je u policiji priznao učešće u zločinu na Ibarskoj magistrali i označio sve učesnike iz „crvenih beretki“, juče se u konfuznom i nepovezanom iskazu pred Većem Vrhovnog suda žalio da njemu... »

Optuženi i dalje negiraju odgovornost

Danas sreda, 5. mart 2008.

Nastavljen glavni pretres pred Vrhovnim sudom u slučaju Ibarska magistrala
Beograd - Advokati odbrane i sva jedanaestorica optuženih za četvorostruko ubistvo na Ibarskoj magistrali završili su juče na suđenju u Vrhovnom sudu Srbije obrazlaganje odgovora na žalbu zamenika republičkog javnog tužioca,... »

Umešane strane službe

Građanski list sreda, 5. mart 2008.

BEOGRAD - Pred Vrhovnim sudom Srbije juče je nastavljeno suđenje optuženima za ubistvo četiri funkcionera Srpskog pokreta obnove i pokušaj ubistva predsednika SPO Vuka Draškovića na Ibarskoj magistrali, 3. oktobra 1999. godine. Optuženi i njihovi branioci su u žalbama na prethodnu presudu Okružnog... »

Legija: Montirao sam "Ibarsku"

Večernje novosti sreda, 5. mart 2008.

SLUČAJ "Ibarska magistrala" je montiran. To znam, jer sam lično u januaru 2001. godine učestvovao u njegovom montiranju. I to zajedno sa tada najvišim državnim funkcionerima. Sada nisam na to ponosan, a sve loše zbog toga trpimo i danas. Ovo je u utorak pred većem Vrhovnog suda Srbije izjavio... »

Legija: Ovo je montiran slučaj

Dnevnik sreda, 5. mart 2008.

Optuženi u procesu za zločin na Ibarskoj magistrali 3. oktobra 1999, kad su naletanjem kamiona DB-a na vozila SPO-a usmrćena četiri funckionera te stranke, a Vuk Drašković lakše povređen, izneli su juče, u nastavku suđenja pred Vrhovnim sudom Srbije, ključne razloge žalbi uloženih na prvostepenu... »

Legija: „Ibarska” je montiran slučaj

Politika sreda, 5. mart 2008.

Priča o albanskoj mafiji izmišljena je u DB-u samo da bi se optuženi Ilić i Bujošević što bolje izvukli, kaže prvooptuženi Ulemek
„Ceo slučaj Ibarske magistrale je montiran. To znam, jer sam i ja, u januaru 2001. godine, učestvovao u montiranju tog slučaja. A ako se kuća loše pravi od temelja, onda kuća propada”, rekao je juče pred sudskim većem Vrhovnog... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi