Povezane vesti

Čast, izazov i odgovornost

Glas javnosti četvrtak, 6. mart 2008.

Željko Joksimović sa televizijskom voditeljkom Jovanom Janković biće domaćini voditelji Evrovizije u Beogradu. Pomenuti tandem vodiće oba polufinala i finalne večeri Evrosonga 2008 u Beogradskoj areni. Kriterijum za njihov izbor bio je da jedno bude profesionalni voditelj, a drugo osoba iz sveta... »

JOVANA JANKOVIĆ: 'EVROVIZIJA' JE POSAO SNOVA

Press četvrtak, 6. mart 2008.

Voditeljka Jutarnjeg programa Radio-televizije Srbije Jovana Janković izjavila je juče da je izborom da vodi „Evroviziju" u Beogradu dobila najbolji posao koji neki TV voditelj iz Srbije može dobiti u karijeri
Unapred se raduje saradnji sa Joksimovićem... Jovana Janković Super je osećaj! Iznenađena sam, srećna i uzbuđena. Velika je odgovornost, tu nema sumnje. S obzirom na to da je puno jako dobrih ljudi uključeno u projekat, mislim da... »

Ovo je veliki izazov za nas

Blic četvrtak, 6. mart 2008.

Voditelji „Evrovizije“ Jovana Janković i Željko Joksimović
Jovana Janković, voditeljka Jutarnjeg program“ RTS-a, i pevač Željko Joksimović biće voditeljski par na „Pesmi Evrovizije“, koja će se održati od 20. do 24. maja u „Beogradskoj areni“. Da li ste zadovoljni izborom voditelja? DA 39% NE 37% Moglo je bolje 24% izvor:... »

JOVANA JANKOVIĆ: 'EVROVIZIJA' JE POSAO SNOVA

Press četvrtak, 6. mart 2008.

Voditeljka Jutarnjeg programa Radio-televizije Srbije Jovana Janković izjavila je juče da je izborom da vodi „Evroviziju" u Beogradu dobila najbolji posao koji neki TV voditelj iz Srbije može dobiti u karijeri
Unapred se raduje saradnji sa Joksimovićem... Jovana Janković Super je osećaj! Iznenađena sam, srećna i uzbuđena. Velika je odgovornost, tu nema sumnje. S obzirom na to da je puno jako dobrih ljudi uključeno u projekat, mislim da... »

Ona se nadala, on iznenađen

Večernje novosti četvrtak, 6. mart 2008.

POSLE januarskog žrebanja za redosled takmičara dve polufinalne večeri "Evrovizije", kada se Jovana Janković odlično snašla u ulozi domaćice, pojavili su se brojni članci u kojima se aludiralo na to da će baš Jovana biti i domaćin "Pesme Evrovizije". Čini se da je odluka programskog odbora RTS... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi