Povezane vesti

Dulić: Neću biti razlog za pad Vlade

Pink četvrtak, 6. mart 2008.

Dulić: 126 potpisa i daću ostavku
Ako stigne 126 potpisa poslanika za moju smenu, odmah ću podneti ostavku, poručio je predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić. Ako među tih 126 potpisa budu i potpisi poslanika DSS -a, odnosno iz većine koja je izabrala i mene, ali i premijera Vojislava Koštunicu, to... »

Tadić: Danas bih potpisao S S P

Predsednik apelovao da se povuče predlog rezolucije SRS
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da bi odmah potpisao Sporazum o asocijaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom ako bi to Srbiji danas bilo ponuđeno. Imam na to pravo. Takav ugovor štitio bi interese Srbije i naš identitet u Evropi, sigurnost i integritet naše... »

"Odmah bih potpisao SSP"

B92 četvrtak, 6. mart 2008.

B92: "Odmah bih potpisao SSP"
Beograd, Kopaonik -- Predsednik Srbije izjavio da bi odmah potpisao Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU ako bi to Srbiji danas bilo ponuđeno.
I dok su pojedine stranke vladajuće koalicije ali i opozicije prestale da pominju ulazak Srbije u Uniju, pitanje Evrope ponovo je pokrenuo predsednik Srbije Boris Tadić koji je ponovio da od te ideje neće odustati. On je rekao da... »

Sukob DS-DSS konačno izbio na površinu

Mondo četvrtak, 6. mart 2008.

Vlada Srbije dala je na sednici u četvrtak negativno mišljenje o Predlogu rezolucije o zaštiti integriteta i suvereniteta Republike Srbije u odnosima sa međunarodnim organizacijama, posebno sa EU, koji je podnela SRS. Za negativno mišljenje glasalo je 15 ministara iz redova DS i G17 plus, dok je... »

Tadić: Odmah bih potpisao Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju

RTS četvrtak, 6. mart 2008.

RTS: Tadić: Odmah bih potpisao Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je na konferenciji za novinare da će Vlada Srbije opstati sve dok sprovodi pet principa na osnovu kojih je formirana, uprkos eventualnom usvajanju rezolucije Srpske radikalne stranke u parlamentu. Tadić je rekao da predložena rezolucija nije u funkciji očuvanja... »

Dulić: 126 potpisa, pa ostavka

B92 četvrtak, 6. mart 2008.

B92: Dulić: 126 potpisa, pa ostavka
Beograd -- Ako stigne 126 potpisa poslanika za moju smenu, odmah ću podneti ostavku, poručio je predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić.
"Nema razloga da se ulazi u bilo kakvu raspravu, pošto bi to značilo da nemam poverenje većine poslanika u parlamentu", rekao je Dulić u intervjuu današnjim Večernjim novostima. Ako među tih 126 potpisa budu i potpisi poslanika... »

Tadić: Prekid odnosa s EU je namera rezolucije

EMportal četvrtak, 6. mart 2008.

Ne može se rezolucijom braniti integritet jedne zemlje, jer ako bi se branio skupštinskim rezolucijama bio bi vrlo brzo doveden u pitanje, rekao je Boris Tadić. "Sutra bih potpisao Sporazum s Unijom", kaže on.
Boris Tadić, predsednik Srbije rekao je da uopšte se ne radi o rezoluciji kojom se štiti teritorijalni integritet Srbije, već da je u pitanju rezolucija koja upotrebljava teškoće na Kosovu i Metohiji kako bi se prekinuli odnosi s... »

Vučić: Pregovaramo o smenjivanju Dulića

SRS još nije podnela zahtev za smenu Dulića
Poslanička grupa Srpske radikalne stranke (SRS) još nije podnela zahtev za smenjivanje predsednika parlamenta Srbije Olivera Dulića, jer još pregovara o eventualnoj podršci ostalih stranaka, rekao je generalni sekretar radikala Aleksandar Vučić. Na konferenciji za... »

Dulić: Ako stigne 126 potpisa, odmah podnosim ostavku

RTV četvrtak, 6. mart 2008.

BEOGRAD - Ako stigne 126 potpisa poslanika za moju smenu, odmah ću podneti ostavku, poručio je predsednik Skupštine Srbije Oliver Dulić. "Nema razloga da se ulazi u bilo kakvu raspravu, pošto bi to značilo da nemam poverenje većine poslanika u parlamentu", rekao je Dulić u intervjuu "Večernjim... »

Komentari

06.03.2008 10:22
S.Jovanović
Nadam se g. Duliću da ćete pre te ostavke raspisati i prevremene izbore!
Ovakvo stanje u državi je nedopustivo. Demokratska stranka ako je zaista demokratska i evropski orjentisana, više ne bi smela da za račun sitnostranačkog profiterstva, pravi trule kompromise, kao što je to uradila posle poslednjih skupštinskih izbora. Vaš rejting uveliko pada, kako kod vaših članova tako i kod " neopredeljenih" birača! Ako potonete, potonuće sa vama i Evropska ideja u Srbiji, a vi ste upravo na putu pravog "brodoloma"!
06.03.2008 13:16
mirko josivljevic
tadicu gde si bio na mitingu i srbia je kosovo, izdajnice mafio politicka sportska ti si predsednik sram te bilo sta si zakleo kad si postao predsednik zar si vec zaboravio. odlazi izdajnice placeniku
06.03.2008 14:06
David
Nikog ne branim, nikog ne napadam, ali zašto mi Srbi želimo i nanosimo zlo jedni drugima.
Od postojanja, pa do danas!
Šta znači, smena, novi ljudi na tim funkcijama, kada ništa,
ama baš ništa ne zavisi od nas!
Može biti samo gore, bolje nikako.
06.03.2008 17:22
Svetlana
Zasto smo mi Srbi tako primitivni? Nas sve neko mrzi oni su protiv nas. Ja vam mogu reci da smo krivi jer smo glupi, mi ne znamo da se prodamo. Albanci su pametniji nasli sebi pomoc i uspeli. A mi celog veka pricamo boj na Kosovo koji je bio pitaj boga kada, tada Albanci nisu bila vecina a sada jesu. Vas ce to Kosovo da dotera da pasete travu, a ja necu jer zivim na zapadu ponasam se vaspitano i bas me niko ne mrzi. Oni na zapad mrze primitivce, Albance pomazu jer su Srbi pokazali da su protiv celog sveta, jer su glupi. Tadica nemojte da vredjate jer je vaspitan covek nije primitivac.
06.03.2008 19:19
SALVATORE
bravo svetlana kompliment
06.03.2008 20:53
Ranko R. Spalević
Bravo Svetlana! Dio Tvog teksta predlažem za nenapisanu Antologiju gluposti o sopstvenom narodu. Za tvojim slepilom vapi Zapad, a ono se potvrđuje i stavom:
"Oni na zapad mrze primitivce, Albance pomazu jer su Srbi pokazali da su protiv celog sveta, jer su glupi. Tadica nemojte da vredjate jer je vaspitan covek nije primitivac"
Da, uzgred povedi i mog uglađenog saplemenika, jer šta on uopšte radi među ovom dominantnom gomilom primitivaca.
06.03.2008 21:47
gaga
Oni na zapad mrze primitivce... izvini samo, jesam primitivka, zivim u Srbiji, ali i ovako primitivna, i uz to, Leskovcanka, znam da se kaze oni NA ZAPADU...

Drago mi je da vi neprimitivci "sa zapad" uzivate.. samo tako nastavi.. bravo.
06.03.2008 23:37
emma
Svetlana, i ja zivim na zapadu ali mislim da si ti primitivna osoba koja je sjajem zapada oslepela. Nema nista bolje, lepse i pametnije od mog Srpskog naroda.
09.03.2008 21:07
marina kosovo
svetlana ti si primitivna i ja zivim na zapadu a inace sam s kosova ali ja znam kakvi su siptari od njih vecih primitivaca nema na svetu tako da ti je bolje da cutis i ne pricas gluposti i bolje da volis tvoj narod nego siptare i ostale!
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi