Povezane vesti
Tenis: J.J.-donacije u humanitarne svrhe
Pink petak, 7. mart 2008.
I Jelena Janković za Kosovo i Metohiju
Proslavljena srpska teniserka Jelena Janković u saradnji sa Narodnom kancelarijom predsednika Republike Srbije donirala je jednokratnu materijalnu pomoć za 22 porodice iz centralne Srbije i Kosova i Metohije, kao i bolnici "Stefan Visoki" iz Smederevske Palanke. Na... »
Jelena Janković pomaže porodicama sa Kosova
RTV petak, 7. mart 2008.
BEOGRAD- Teniserka Jelena Janković pomogla je sa 2, 7 miliona dinara 22 porodice iz centralne Srbije i sa Kosova i Metohije, kao i bolnicu "Stefan Visoki" iz Smederevske Palanke, saopštila je danas Narodna kancelarija predsednika Republike. Jankovićeva je, u saradnji sa Narodnom kancelarijom,... »
Humanitarna pomoć Jelene Janković
B92 petak, 7. mart 2008.
Jelena Janković se odrekla honorara sa humanitarnog meča "NAJJ za Srbiju" u korist 22 porodice iz centralne Srbije i sa Kosova i Metohije i bolnice "Stefan Visoki" iz Smederevske Palanke, saopšteno je iz Narodne kancelarije predsednika Srbije. Proslavljena teniserka je u saradnji sa Kancelarijom, navedeno je u saopštenju, donirala 2.696.800 dinara, koliko joj je agencija "Femili sport" (Family Sport) dodelila za učešće u meču.
"Jako sam sreća što sam u mogućnosti da pomognem koliko mogu onima kojima je pomoć najpotrebnija i uvek ću se truditi da tu obavezu koju sam sebi dala sprovedem u delo na bilo koji način", kazala je Jelena Janković, a prenosi... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi