Trojica poginula, vozač povređen

Troje mrtvih u jezeru

Glas javnosti subota, 8. mart 2008.

Trojica Novopazaraca poginula kada se automobil u kome su bili, niz liticu dugu 50 metara, sa magistrale survao u Drinsko gornje jezero. Potraga za telima dvojice stradalih. Izvučeno telo Bajrama Ajdinovića (49) iz Novog Pazara
VIŠEGRAD - Trojica Novopazaraca poginula su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče u osam sati i 25 minuta ujutru dogodila na putu Višegrad - Ustiprača, na izlazu iz tunela LJučevo, kada se automobil u kome su bili, niz... »

SURVALI SE AUTOM U JEZERO

Kurir subota, 8. mart 2008.

VIŠEGRAD - Trojica Novopazaraca poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći kad se automobil u kojem su bili, niz liticu dugu 50 metara, s magistrale survao u Drinsko gornje jezero, na putu Višegrad-Ustiprača, na izlazu iz tunela Ljučevo! Odmah posle nesreće, koja se dogodila u 8.25, na površini... »

Trojica poginula, vozač povređen

Blic subota, 8. mart 2008.

Nesreća na putu Višegrad - Ustiprača
VIŠEGRAD - U saobraćajnoj nesreći juče ujutro na putu Višegrad - Ustiprača, na izlazu iz tunela Ljućevo, poginuo je Bajram Ajdinovića (49) iz Novog Pazara i još dva saputnika, dok je vozač automobila Mensur Barjaktarević (26) lakše povređen. Kako nezvanično saznajemo,... »

Tri smrti u Drini

Večernje novosti subota, 8. mart 2008.

TRI osobe su poginule, a jedna lakše povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Ljučevo, opština Rogatica, u petak ujutro oko 8.20 časova na putu od Višegrada prema Ustiprači u Republici Srpskoj. Poginuli su Bajram Ajdinović (1959), Semir Ajdinović i Kačudin Mustafić, čija tela ronioci još... »

Survali se niz liticu duboku 50 metara

Politika subota, 8. mart 2008.

U teškoj saobraćajnoj nesreći u kanjonu Drine, na putu Višegrad – Ustiprača tri osobe smrtno stradale, a vozač zadobio lakše telesne povrede
Novo Goražde – Tri osobe su poginule, a jedna je zadobila lakše telesne povrede u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru, u 8.25 časova, na magistralnom putu M-5 Višegrad – Ustiprača, na samom izlazu iz tunela... »

Komentari

08.03.2008 14:04
Mithat
Zao mi je moje drugove sto su poginuli, ne mogu da ih povratim, ali da je imalo zastitne ograde na izlazu iz tunela to se sigurno ne bi desilo. Za sve su krivi uslovi puta ali mozda delimicno neprilagodjena brzina. Da ima zakona kao sto nema preduzece za puteve u cijoj je nadleznosti ta relacija morala bi da isplati ogromnu odstetu nastradalima ali...
09.03.2008 01:52
corlleone
Ja jos neverujem da je s. a. mrtav dok ga ne pronadju i ne zelim da u to verujem... a gde je bila da zastitna ograda neka se zapitaju nadlezni za puteve... neka ih oni nose na dusi
18.03.2008 00:38
sestra
svi smo Allahovi njemu se vracamo! sestra sam s. a. velika praznina u svim porodicama, da Allah dragi olaksa, svim porodicama nastradalih, a njih pocasti dzenetom, amin.
18.05.2008 19:06
BeBa1988
sada kada sam dosla malo ksebi mogu napisati komentar. semir ajdinovi koi je poginuo 7. marta sa 2 drugara je bio moj decko bici i ostace do kraja mog zivota. zasto me ostavio zasto je morao da polazi tamo vikala sam mu neidi ipak je odtisao i nije se vise vratio. samo da moze da vidi kolko narode misi jos uvjek na njega koliko ih njega pominju nemogu da ga povrati meni neide... nazalost :(... krenuo je na svadbi zvala sam ga dan poslen nije se javljao iskljucen mu tel bio zvala sam opet kasnije nista... pre koju nedelju sam zvala javi mise njegova mama kaze mi da semir nije vise tu a meni na kraj pameti sta ona misi stim semir nije vise tu i ja joj se zahvalim i kazem joj nazvacu kasnije kada kasnije mi pise njegova sestra kaze mi draga bebo moram ti nesto reci semir mije poginu pre mesec dana krenuo na svadbi... u tom trenutku kada sam to procitala pao mije tel iz ruke pocela sam da vristim dase cupam za kosu... pala sam u nesvest nisam dolazila dugo vremena ksebi... tek sam se sjutra dan u bolnici razbudila i opet nisam mogla da verujem stase desilo ja sam bila na skorz drugom svetu nisam znala vise stase desava oko mene i to jedno dugo vreme i sada uvjek kada pomisim dace sada leto doci nase vreme je tada trebalo da bude nemam mi dragoga neznam kako cu preziveti ovo leto... nek im allah da dzenet...
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi