Šešelj u novoj formi protesta

Udarac Tribunalu

Večernje novosti ponedeljak, 10. mart 2008.

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić izjavio je u nedelju da je predsednik SRS Vojislav Šešelj zadao ozbiljan udarac Haškom tribunalu i da su dosadašnji nastupi svedoka pokazali da u Tribunalu nemaju optužnicu protiv Šešelja. Poštujući datu reč, Šešelj nije želeo da u skladu... »

Šešelj u novoj formi protesta

Politika ponedeljak, 10. mart 2008.

Tužilaštvo je protiv Šešelja pozvalo 105 svedoka, a za dve trećine tih pojedinaca optuženi tvrdi da služe samo tome da u sudnici potvrde da su se desili zločini čije postojanje on ni ne osporava
Protekle nedelje Vojislav Šešelj stupio je u novi haški štrajk, odbijajući da unakrsno ispituje zaštićenog svedoka 021, prvog od 13 svedoka koje će tužilaštvo, po odobrenju sudskog veća, ispitivati na osnovu njihovih pisanih... »

Šešelj će ispitivati svedoke tužilaštva

Danas ponedeljak, 10. mart 2008.

Aleksandar Vučić, generalni sekretar SRS
Beograd - Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksandar Vučić rekao je juče da lider radikala Vojislav Šešelj neće promeniti odluku da ne ispituje svedoke tužilaštva koji su svoj iskaz dali u pisanom obliku. Na konferenciji za novinare, Vučić je kazao da je... »

Komentari

10.03.2008 01:38
savo
To vojo Srbine, i dpk ti branis Srpstvo u Srbiji vladaju oni koji zele da rasprodaju Srpsku zemlju ali dace Bog i ta gamad ce propasti i videce tko je borac za Srbiju i Srpski narod. Da naglasim za Srpski narod...
10.03.2008 07:31
samovasgledam
Da slusam samo gos. Vucica mislio bih da jeste i nije u pravu sta kaze, ali posto sam poslednjih dana pratio putem interneta uzivo prenos bez seckanja iz RTS, mogu da vam kazem da sam ostao bez komentara sta taj sud radi ne samo Zeselju nego i gos. Milutinovicu.
Kod seselja je sve dozvoljeno ali bukvalno sve dozvoljeno tuzilastvu strasno da covek koji je nesto cuo to je istina a zvanicni dokumenti ili izjave koje seselj dostavi to je ne provereno ili sumljicavo, a na sudjenju Milutinovicu jos gore, nase Istrazne sudije po tuzilastvu tribunala su osobe koje se proveravaju sa tolikim zcinizmom da je nedopustivo i nasa Drzava mora da reaguje na omalovazavanje nasih organa, primer dovodise u pitanje Zverstva na Kosovu i Metohiji od strane UCK koja su stvarno izvrsena, neverovatno.
Ovo sto sam napisao i rekao mozete i vi da pratite ko jos nezna na sledecem sajtu,
http://www.domovina.net/index.php
molim vas da se ne nervirate kad budete pratili
10.03.2008 22:25
Pedja
Dosta je vise srpskih politicara koji zbog kobajagi ulaska Srbije u EU i pantalone skidaju, o cemu mi uopste raspravjamo? Ili pozdravljamo proglasenje drzave Kosovo,
Ili krecemo da branimo nase. Ni 1914 se Srbija nije pitala
dal joj se ratuje. Rusi ovog puta ne cute, treba iskoristiti
priliku.
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi