Povezane vesti

Rupel: Bez uslovljavanja u regionu

B92 sreda, 12. mart 2008

B92: Rupel: Bez uslovljavanja u regionu
Ljubljana -- Rupel je rekao da bi zemlje Zapadnog Balkana prilikom ulaska u EU morale potpisati sporazum da neće drugima sprečavati ulazak.
Slovenačka agencija STA prenosi da je šef slovenačke diplomatije Dimitrij Rupel to rekao na posebnoj konferenciji, govoreći o Zapadnom Balkanu, gde je, takođe, istakao da je držanje otvorenog puta zemljama tog regiona ka EU u... »

Rupelov predlog za zemlje Z. Balkana

Pink sreda, 12. mart 2008

Kako da glasaju za EU, kad nikad nisu bili tamo?
Šef slovenačke diplomatije Dimitrij Rupel istakao je danas u Briselu da bi zemlje Zapadnog Balkana, prilikom ulaska u Evropsku uniju morale da potpisati poseban sporazum kojim bi se obavezale da neće drugim balkanskim državama sprečavati ulazak u EU. Slovenačka... »

Komentari

12.03.2008 01:43
savo
za vreme drogoga svetskoga rata su vam Srbi valjali, mnoge drzave zive i opstaju i bez te vase EU cak zive i bolje jer ne noraju da vama placaju reket.
12.03.2008 06:41
Vido'je
"Prilikom ulaska u Evropsku uniju morale bi potpisati poseban sporazum kojim bi se obavezale da neće drugim balkanskim državama sprečavati ulazak u EU. "
Veoma lukavo. Ha, ha, ha, da se vlasi ne sete.
Kao brine za Srbiju a u stvari misli na to sto je Srbija zapretila da Kosovo nikad nece uci u institucije u kojima Srbija ima pravo veta. Samo me interesuje da mi neko objasni zasto toliko mrze one koji su im pomogli da vise ne budu becki konjusari.
12.03.2008 12:53
Baja
... sto znaci dok Srbija ne prizna nezavisno Kosovo nece uci u EU. Ma znali smo mi to odavno.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi