Povezane vesti
Murinjo menja Manćinija?
B92 sreda, 12. mart 2008.
Bivši menadžer Čelsija Žose Murinjo, prema pisanju italijanskih medija, prvi je favorit da na klupi Intera zameni Roberta Mančinija. Mančini je posle poraza od Liverpula i eliminacije iz Lige šampiona u osmini finala, saopštio da će napustiti Inter na kraju sezone, ali nije objasnio razloge takve odluke. Mediji u Italiji već su pisali da je vlasnik Intera Masimo Morati neformalno razgovarao sa portugalskim trenerom, ali je Murinjo to demantovao.
Murinjo je napustio Čelsi u septembru, a od tada je bilo mnogo spekulacija o tome gde će nastaviti karijeru. Pominjani su najveći evropski klubovi, uključujući Barselonu i... »
Fudbal: Murinjo favorit za Manćinijevo mesto
Pink sreda, 12. mart 2008.
Bivši fudbalski trener engleskog Čelsija Žose Morinjo, prema današnjem pisanju italijanskih medija, prvi je favorit da na klupi Intera zameni Roberta Mančinija. Mančini je juče posle poraza od Liverpula i eliminacije iz Lige šampiona u osmini finala, saopštio da će napustiti Inter na kraju sezone,... »
Mančini: "Napuštam Inter u junu"
B92 sreda, 12. mart 2008.
Trener milanskog Intera, Roberto Mančini, najavio je da će se na kraju sezone povući sa klupe šampiona Italije. Mančini je to saopštio novinarima u utorak uveče, odmah pošto je njegov tim kod kuće poražen od Liverpula (1:0) i ispao u osmini finala Lige šampiona. „Ovu odluku doneo sam ranije i nema veze sa večerašnjim porazom“, rekao je Mančini.
„Znam da imam ugovor na još četiri godine, ali ispred mene su poslednja dva i po meseca na ovoj poziciji. Rekao sam to igračima i mislim da je fer da to kažem i ostalima“, dodao je on. Mančini je Inter preuzeo 2004, kada je... »
Fudbal: Manćini napušta Inter
Pink sreda, 12. mart 2008.
Italijan najavio odlazak po završetku sezone
Italijanski Inter ostao je bez Lige Šampiona, pošto je u osmini finala, i na domaćem terenu poražen od engleskog Liverpula, ali na kraju sezone će ostati i bez dosadašnjeg trenera, Roberta Manćinija. "Narednih dva i po meseca biće za mene poslednji u svojstvu menadžera... »
Manćini napušta Inter?
RTV sreda, 12. mart 2008.
MILANO - Trener Intera iz Milana Roberto Manćini najavio je da će podneti ostavku na tu dužnost na kraju sezone. Njegova odluka usledila je posle sinoćnjeg poraza od 1:0 na domaćem terenu od Liverpula, kojim je italijanski klub u osmini finala eliminisan iz Lige šampiona. "Narednih dva i po meseca... »
Manćini najavio odlazak iz Intera
Mondo sreda, 12. mart 2008.
Trener Intera Roberto Manćini najavio je da će podneti ostavku na tu dužnost na kraju sezone. Manćinijeva odluka usledila je posle poraza (1:0) na domaćem terenu od Liverpula, kojim je italijanski klub eliminisan iz Lige šampiona u osmini finala. "Narednih dva i po meseca biće za mene poslednji u... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi