Jelena traži trenera znalca, a šaljivdžiju
Jelena traži trenera znalca, a šaljivdžiju
Mondo četvrtak, 13. mart 2008.
Jeleni Janković preko je potreban trener na duge staze. Ukoliko želi, a želi do teniskog prestola, ta tri koraka savladaće tek kada pronadje osobu koja će se potpuno posvetiti njenom napretku, ali i koja, kako kaže srpska teniserka, mora tenis da poznaje bolje od nje i uz to da bude duhovita.... »
Jankovićeva traži novog trenera
B92 četvrtak, 13. mart 2008.
Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je u četvrtak u Indijan Velsu da joj je potreban novi trener koji poznaje tenis bolje od nje. "Mnogo se trudim da pronađem novog trenera. Videćemo u narednih nekoliko nedelja šta će biti od svega toga. Nadam se da ću uspeti da pronađem trenera koji zna o tenisu više nego ja. Ipak, ne brinem se, jer je nekoliko imena u igri", rekla je Jankovićeva.
Četvrta igračica sveta je prošlog meseca u Dubaiju okončala saradnju s prethodnim trenerom, čije usluge je koristila povremeno, uz obrazoloženje da nije zadovoljna svojim kondicijom i napretkom u igri. Srpska teniserka će se za... »
Ana Ivanović: Još moram da radim na sebi
Mondo četvrtak, 13. mart 2008.
Ani Ivanović veruje da je stabilnost u igri poslednji deo šampionske slagalice koji joj nedostaje na putu do ostvarenja sna i osvojianja gren slem turnira. "Volim sebi da postavljam ciljeve i sada mi je glavni zadatak da igram bez oscilacija, odnosno da ostvarim ravnotežu izmedju neiznudjenih... »
Ana: Bez oscilacija do prvog mesta
B92 četvrtak, 13. mart 2008.
Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da mora da izbegne oscilacije u igri ako želi da ove godine prvi put u karijeri osvoji jedan od gren slem turnira. "Uvek sebi volim da postavim cilj, a u ovom trenutku moram da budem stabilna u igri, da izbegnem uspone i padove koje imam u svakom meču. Potrebno je da popravim odnos izmedju 'vinera' i neiznuđenih grešaka. Na tome sam već dosta radila i verujem da mogu da osvojim gren slem", rekla je Ivanovićeva u intervjuu agenciji Rojters.
Ona je istakla da se dosta stvari promenilo u poslednjih šest nedelja, posle poraza od Marije Šarapove u finalu ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Australije. "Promenila sam reket, popravila rad nogu i sada pokušavam da budem... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi