Džerard: ''Mi smo evropska sila''

Džerard: ''Mi smo evropska sila''

B92 četvrtak, 13. mart 2008.

B92: Džerard: ''Mi smo evropska sila''
Kapiten fudbalera Liverpula Stiven Džerard izjavio je da se njegova ekipa ne plaši mogućih protivnika u četvrtfinalu Lige šampiona. "Naš učinak u Ligi šampiona govori sam za sebe. Ne moramo da se pravdamo ikome i da govorimo koliko smo dobri. Evropska smo sila, ne plašimo se nikoga. Bili smo na vrhu i znamo šta to znači", rekao je Džerard za britanski dnevnik "San".
Džerardove emotivne izjave posledica su komentara njegovog saigrača iz engleske reprezentacije i štopera Mančester junajteda Rija Ferdinanda. On je rekao da su Ligu šampiona u prethodnim godinama osvajali i timovi koji ne spadaju... »

Toti: Interovi problemi - naša nada

B92 četvrtak, 13. mart 2008.

B92: Toti: Interovi problemi - naša nada
Kapiten Rome Frančesko Toti izjavio je da će njegova ekipa pokušati da iskoristi potrese u Interu izazvane eliminacijom u osmini finala Lige šampiona i najavom odlaska trenera Roberta Mančinija. "Iskreno, bio sam iznenađen Mančinijevom odlukom. Inter će sada imati problema, a videćemo kako će reagovati igrači. To bi moglo da bude dobro za nas", rekao je Toti za televiziju "Skaj Italija".
Amosfera u ekipi Rome je veoma dobro, pošto je "vučica" eliminisala Real Madrid u osmini finala Lige šampiona, a u Seriji A smanjila je zaostatak za Interom na šest bodova. "Hoćemo da osvojimo titulu u Ligi šampiona, a mislim da... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi