Povezane vesti

Glas mu je podrhtavao od besa

Glas javnosti petak, 14. mart 2008.

Bivši jugoslovenski i srpski predsednik nastojao je da ostavi utisak da dominira razgovorom, kao da je i dalje šef države, „bos svih bosova“, opisuje neuspeli razgovor bivša haška tužiteljka u knjizi „Lov“
Prvi i jedini put kada se Karla del Ponte nasamo srela sa Slobodanom Miloševićem u Haškom tribunalu, bivši jugoslovenski i srpski predsednik nastojao je da ostavi utisak da dominira razgovorom, kao da je i dalje šef države, „bos... »

Del Ponteova upozorila Đinđića na pripremu atentata

Građanski list petak, 14. mart 2008.

BEOGRAD – Bivša tužiteljka haškog suda Karla del Ponte upozorila je bivšeg premijera Srbije Zorana Đinđića, tokom njihovog susreta u Beogradu sredinom februara 2003, na to da tribunal ima pouzdane informacije o pripremi atentata na njega i da te pretnje treba da shvati ozbiljno. Kako Del Ponteova... »

Upozorila Zorana

Večernje novosti petak, 14. mart 2008.

Karla Del Ponte PREMIJERA Zorana Đinđića upozorila sam da Haški tribunal ima pouzdane informacije da se priprema atentat na njega. Rekla sam mu da to treba ozbiljno da shvati. Ovako je donedavni šef haškog tužilaštva Karla del Ponte, u svojoj knjizi "Lov", opisala jedan od poslednjih razgovora sa... »

Ugrožene istrage i saradnja s Tribunalom

Danas petak, 14. mart 2008.

Neobjavljena knjiga bivše haške tužiteljke ne prestaje da izaziva reakcije
Beograd - Dušan Ignjatović, direktor Kancelarije Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom, kaže za Danas da bi knjiga bivše glavne tužiteljke Karle del Ponte pod nazivom "Lov - ja i ratni zločinci", mogla da ugrozi i... »

Upozorila sam Đinđića na zaveru

Danas petak, 14. mart 2008.

Novi izvodi iz knjige "Lov - ja i ratni zločinci"
Beograd - Bivša tužiteljka Haškog suda Karla del Ponte tvrdi da je upozorila bivšeg premijera Srbije Zorana Đinđića, tokom njihovog susreta u Beogradu sredinom februara 2003, da Tribunal ima pouzdane informacije o pripremi atentata na njega i da te pretnje treba da... »

Komentari

14.03.2008 08:04
vrt oce
Karla mnogo ceni srpske lovce na glave..
Ocigledno da imaju sta da kriju...
Evropa se ismejava...
Prodane duse ovako zavrse..
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi