Vemić izgubio od Robina Hasa
Vemić izgubio od Robina Hasa
Blic petak, 14. mart 2008.
Srpski teniser Dušan Vemić izgubio je meč prvog kola turnira u Indijan Velsu od Holanđanina Robina Hasa sa 2:1, po setovima 3:6, 6:3, 6:2. Vemić je 154. na ATP listi, dok Has zauzima 82. mesto. Večeras od 19 sati na teren izlazi i Janko Tipsarević koji u prvom kolu igra protiv čileanskog tenisera... »
Bila sam kao ranjeni vojnik
Glas javnosti petak, 14. mart 2008.
Navikla sam da mi nose sve teške stvari, ali sada sam morala sve sama da uradim i mislila sam da će mi se leđa i ramena prepoloviti. Oči su mi bile krvave. Pogledala sam se u ogledalo i prestrašila se, kaže Jelena
Završena je odiseja Jelene Janković, koja je posle putešestvija preko tri kontinenta konačno iz Indije stigla u Ameriku. Srpska teniserka je rekla da joj se činilo kao da je otputovala do Australije i nazad. - U pojedinim... »
Hoću da Srbija bude ponosna na mene
Glas javnosti petak, 14. mart 2008.
Ona je prvi favorit za osvajanje titule na turniru u Indijan Velsu. U odsustvu Žastin Enan, titulu prve dame ponela je drugoplasirana na svetskoj listi, srpska teniserka Ana Ivanović. - Volim sebi da postavim cilj. U ovom trenutku moram da budem stabilna u igri, da izbegnem uspone i padove koje... »
DUŠAN VEMIĆ U GLAVNOM ŽREBU
Kurir petak, 14. mart 2008.
Srpski teniser Dušan Vemić uspešno je prebrodio kvalifikacije za ATP turnir u Indijan Velsu i izborio mesto u glavnom žrebu. Vemić je u poslednjoj rundi kvalifikacija savladao Amerikanca Skovila Dženkisa sa 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:7, a prvi protivnik biće mu Holanđanin Robin Hase, koji je... »
Koferi ostali u Dubaiju!
Problemi Jelene Janković u Americi
Jelena Janković je na turnir u Indijan Vels stigla bez kofera! Četvrta teniserka sveta je imala pravo putešestvije od Dubaija do Palm Springsa, ali kaže da je ni to neće sprečiti da narednih dana ostvari cilj da se plasira u završnicu velikog turnira masters serije.... »
Trener sa humorom
Večernje novosti petak, 14. mart 2008.
BANGALOR, Dubai, Frankfurt, Vašington, Los Anđeles i konačno - Palm Springs. Jelena Jaković obišla je pola planete da bi sa turnira u Indiji stigla na nadmetanje u Indijan Velsu (tvrda podloga, nagradni fond 2,1 milion dolara), a osim živaca, izgubila je i prtljag! Srpska teniserka istakla je u... »
Velika očekivanja u Indijen Velsu
Politika petak, 14. mart 2008.
Prvim pogledom na žreb, Đoković, Ivanovićeva i Jankovićeva nemaju opasne zamke do polufinala na velikom turniru u Kaliforniji
U Indijen Velsu u Kaliforniji (SAD) počeli su prvi od devet godišnjih turnira iz masters serije za tenisere i jedan od najvećih izazova u sezoni za teniserke. I kod muškaraca i kod žena to su po kvalitetu takmičenja uz rame... »
Sportske vesti: Gren-slem trofej prvi cilj
Dnevnik petak, 14. mart 2008.
Ani Ivanović veruje da je stabilnost u igri poslednji deo šampionske slagalice koji joj nedostaje na putu ostvarenja sna i osvojanja gren slem turnira. - Volim sebi da postavljam ciljeve i sada mi je glavni zadatak da igram bez oscilacija, odnosno da ostvarim ravnotežu između neiznuđenih grešaka i... »
Ivanovićeva i Jankovićeva spremne za Pacifik
Danas petak, 14. mart 2008.
Najbolje srpske teniserke imaju visoka očekivanja od Indijan Velsa
Beograd, Indijan Vels - Dok čekaju na rivala u drugom kolu, naše najbolje teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković trude se da svaki trenutak u Indijan Velsu iskoriste kako bi se što bolje pripremile za izazove koje ih očekuju na... »
Neka Nole nosi zastavu, ja ću zlatnu medalju
Ana Ivanović pravi plan za Olimpijske igre 2008.
Srpski tenis će narednih dana u Indijen Velsu biti zastupljen sa petoro igrača i singl konkurenciji. Ana Ivanović, Jelena Janković, Novak Đoković, Janko Tipsarević i Dušan Vemić, koji je u turnir stigao iz kvalifikacija, vodiće nove bitke za poene i poboljšanje... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi