Povezane vesti
Đilas: Nemam devizni račun, DSS vodi prljavu kampanju
Press subota, 15. mart 2008
Na deviznom računu nemam nikakva sredstva. Za posao koji obavljam u Vladi Srbije kao ministar ne primam platu, ne vozim se službenim automobilom, ne koristim službeni telefon. Građane Srbije i državu ne koštam ni jednog jedinog dinara - saopštio je juče Dragan Đilas, ministar za NIP, koga je prethodno potpredsednik DSS-a Borko Ilić žestoko kritikovao. Ilić je rekao da Đilasa ne interesuje Kosovo, već samo devizni račun u banci
Đilas je u odgovoru Iliću istakao da je svu svoju imovinu prijavio nadležnom Republičkom odboru za sukob interesa. - Sva moja finansijska imovina je suvlasništvo kompanije "Multikom", koju sam, pre ulaska u politiku, napravio... »
Đilas: Ne koristim ministarske privilegije
Građanski list subota, 15. mart 2008
BEOGRAD – Ministar bez portfelja i funkcioner Demokratske stranke Dragan Đilas izjavio je juče da je svu svoju imovinu prijavio republičkom Odboru za sukob interesa i da ne koristi privilegije koje mu pripadaju kao ministru. Povodom jučerašnjih optužbi potpredsednika Demokratske stranke Srbije... »
Đilas: Ne koštam državu
Večernje novosti subota, 15. mart 2008
SVU svoju imovinu, poštujući Zakon, prijavio sam nadležnom republičkom Odboru za sukob interesa. Na deviznom računu nemam nikakva sredstva. Sva moja finansijska imovina je suvlasništvo kompanije „Multikom“ koju sam, pre ulaska u politiku, napravio jednom od najuspešnijih u regionu i koja u Srbiji... »
Ne koristim ministarske privilegije
Danas petak, 14. mart 2008
Beograd - Ministar bez portfelja i funkcioner DS Dragan Đilas poručio je, odgovarajući na optužbe DSS, da je svu svoju imovinu prijavio republičkom Odboru za sukob interesa i da ne koristi privilegije koje mu pripadaju kao ministru. Dragan Đilas je, u izjavi dostavljenoj Beti, naveo da ne koristi... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari