Povezane vesti

Lekari obišli radnike suda koji protestuju u K. Mitrovici

Press nedelja, 16. mart 2008.

Lekari zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici obišli su danas popodne radnike pravosuđa srpske nacionalnosti koji se od petka nalaze u zgradi Okružnog i opštinskog suda gde čekaju dogovor s UNMIK-om o vraćanju na svoja radna mesta
Doktor Vladimir Adžić rekao je da su tokom pregleda lekari uočili psihičku i fizičku iscprljenost radnika što je uzrokovalo "pojavu hipertenzije, psihozu i neurozu". Lekari će biti uz radnika pravosudnih organa i pružiti im svu... »

Unmik preti zabarikadiranim Srbima

Glas javnosti nedelja, 16. mart 2008.

BEOGRAD - Unmik policija upozorila je juče Srbe, radnike pravosuđa koji su već dva dana u zgradi okružnog suda u Kosovskoj Mitrovici da do 12 sati moraju da napuste zdanje koje su prekjuče, posle višednevnih protesta, zauzeli ili će biti kažnjeni. Srbi nisu poslušali Unmik, koji do zaključenja ovog... »

Radnici i dalje u zgradi suda

Press nedelja, 16. mart 2008.

Radnici pravosudnih organa srpske nacionalnosti koji su u petak ušli u zgradu suda u severnom delu Kosovske Mitrovice, i dalje se tamo nalaze i za sada nema nagoveštaja o eventualnoj intervenciji policije UNMIK
Radnici pravosudja su se tokom noći smenjivali u zgradi suda, dežurali po hodnicima odlučni da, kako kažu, ostvare pravo da rade u tim prostorijama odakle su proterani u avgustu 1999. Iako je bilo najava da će ih specijalne... »

Radnici i noćas u zgradi suda u severnoj Mitrovici

Blic nedelja, 16. mart 2008.

Radnici pravosudnih organa srpske nacionalnosti proveli su i drugu noć za redom u zgradi opštinskog i okružnog suda u severnoj Mitrovici, koju su zauzeli u petak ujutro, odlučni u nameri da tu ostanu, i pored zahteva predstavnika UNMIK-a da oslobode prostorije. Oni očekuju da im se neko od... »

TRENIRANJE ŽIVACA

Kurir nedelja, 16. mart 2008.

U zgradi suda u Kosovskoj Mitrovici drugi dan opsade protekao mirno, u napetoj atmosferi. Srpskim službenicima prećeno intervencijom specijalaca Unmika
KOSOVSKA MITROVICA - Posle neuspelih pregovora s komandirom policije Unmika, službenici Okružnog i Opštinskog suda u severnom delu Kosovske Mitrovice i juče su, doduše opkoljeni policijom, ostali na svojim radnim mestima. Na... »

Komentari

16.03.2008 13:27
joca
predsednice, oni nam prete, zasto nesmemo i mi njima da pretimo???
16.03.2008 14:59
kele
Pozdrav Joco. Moras da shvatis jednom da smo mi taj rat izgubili, i da je vreme da se okrenemo sebi i svojima bliznjima tj. da malo vise gledamo sebe i da dobro razmislimo sta radimo i ko nas u tome podrzava a ko nas samo huska da i dalje ratujemo i gubimo ratove. Moje misljenje je da ti nece pomoci ni predsednik ni premijer jer su oni u svojim foteljama na sigurnom a nece ti pomoci ni toma nikolic koji bi sad svoju guzicu dao da se ismejava ovima koji su bili u vlasti kada se kosovo odvojilo i da huska nas napaceni narod dole na kosovu. Moj predlog je,, Okreni se buducnosti,, tamo ces naci sebe i sigurnost za svoje najblize, a ne ratnoj politici i povratak u proslost.
16.03.2008 17:10
miloš obilić
jedan moj stariji komšija je rekao da je rešenje, samo puške u ruke pa u šumu, dok ne isteramo ove "moderne" evropske okupatore, i ukloniti iz vlade sve izdajice, a zna se koji su! i dok su oni na vlasti, može se očekivati samo gore od ovoga.
16.03.2008 18:16
joca
pozdrav i tebi kele, samo, mi smo ovde da komentarisemo clanke, a ne jedan drugog, a sto se tvog saveta tice, da se okrenem sebi i svojim najblizim, neznam ti??? ali ja upravo to i radim, oni su mi izuzetno bliski, tebi sigurno NE cim tako razmisljas. ali demokratski naravno, tvoje pravo
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi