Povezane vesti

Čovek koji je ubio Antoana de Sent-Egziperija

Blic ponedeljak, 17. mart 2008

Nemac koji ubio francuskog pisca i pilota Antoana de Sent-Egziperija 1944, bio je jedan od asova Luftvafe koji je rat završio sa 28 pobeda, tačnije oborenih neprijateljskih aviona. "Dogodilo se to u blizini Tulona", ispričao je Horst Ripert. "Leteo je ispod mene dok sam bio u izviđačkoj misiji nad... »

Nemački pilot ubio autora „Malog princa“

Blic ponedeljak, 17. mart 2008

Pronađen ubica Sent-Egziperija
Nemac koji ubio francuskog pisca i pilota Antoana de Sent-Egziperija 1944. godine bio je Horst Ripert, jedan od asova Luftvafe, koji je rat završio sa 28 oborenih neprijateljskih aviona. Knjiga koja otkriva detalje o smrti autora kultne knjige „Mali princ“ biće... »

Oborio svog omiljenog autora

Građanski list ponedeljak, 17. mart 2008

BERLIN – Nemac koji je 1944. godine ubio francuskog pisca i pilota Antoana de Sent-Egziperija bio je jedan od asova Luftvafe. On je uspeo da završi rat sa 28 pobeda, tačnije sa 28 oborenih neprijateljskih aviona. – Dogodilo se to u blizini Tulona – ispričao je Horst Ripert Frans-presu. – Dok sam... »

Nemac srušio malog princa

Večernje novosti ponedeljak, 17. mart 2008

NAJZAD je rešena tajna kako je stradao čuveni francuski pisac Antoan de Sent-Egziperi, autor jedne od najomiljenijih knjiga na svetu „Malog princa“. Posle toliko godina javio se krivac za rušenje Egziperijevog aviona krajem Drugog svetskog rata. Nemac Horst Ripert koji je bio jedan od asova nemačke... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi