Poziv na 'minimalnu kupovinu'
Poziv na 'minimalnu kupovinu'
Pink ponedeljak, 17. mart 2008.
U Srbiji se prvi put organizuje desetodnevni bojkot robe
U Srbiji se danas prvi put organizuje desetodnevni bojkot, odnosno "minimalnu kupovinu", na koju je građane pozvalo Udruženje za zaštitu potrošača. U Udruženju kažu da je bojkot reakcija na talas poskupljenja u Srbiji koji je počeo sa strujom, putarinama i gorivom, a... »
"Ne" kupovini
RTV ponedeljak, 17. mart 2008.
BEOGRAD - Nacionalna organizacija potrošača Srbije poziva sve potrošače u Srbiji na desetodnevni bojkot kupovine, od 17. do 27. marta, odnosno na uzdržavanje od kupovine proizvoda i usluga zbog nekontrolisanog rasta cena. “Potrošači u Srbiji su ponovo nezaštićeni. U ovakvoj situaciji Vlada i... »
Poziv na desetodnevno uzdržavanje od kupovine
Mondo ponedeljak, 17. mart 2008.
Nacionalna organizacija potrošača Srbije pozvala je u ponedeljak sve potrošače na desetodnevni bojkot, odnosno uzdržavanje od kupovine proizvoda i usluga zbog nekontrolisanog rasta cena. Ta organizacija je pozvala potrošače da u predstojećih deset dana u najmanjoj mogućoj meri kupuju proizvode koji... »
Od danas potrošački bojkot
B92 ponedeljak, 17. mart 2008.
Beograd -- Zbog najava poskupljenja hleba i mesa, Udruženje potrošača poziva građane na desetodnevni bojkot, tj. "minimalnu kupovinu".
Po ugledu na Hrvatsku, Grčku i Italiju, gde je bojkot potrošača postao uobičajen način borbe protivi visokih cena, pre svega hrane, u Srbiji će od danas prvi put biti organizovan desetodnevni bojkot. U Udruženju zaštite potrošača... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Prenosivi računar i eksterna grafika: dinamički duo Fujitsu Siemens Computers-a
Personal magazin
pre 37 minuta
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
CLIO 3, kada sam platio, postupak reklamacije je pokrenut krajem 2007. godine, predmet se nalazi u Republičkoj tržišnoj inspekciji.
Naime, pojedini proizvođači automobila (svaka čast izuzecima, a njih je više), za tržište u Srbiji proizvode
lošiji kvaliet automobila.
Očit primer, je moj, jer po drugi put imam probleme sa novim kolima Renault CLIO 3, potpuno identične kao i kod prvog, kada je zvanična reklamacija uvažena.
Kupovinom automobila Renault CLIO 3, doveden sam u zabludu,
jer isti troši i do 100% više goriva u gradskim uslovima vožnje od deklarisane potrošnje.
Kola su testirana od strane ovlašćenih lica iz Post prodaje
Renault-Nissan Srbija, ustanovljena je potrošnja od 12,33 litara na 100 kilometara gradske vožnje.
Deklarisana potrošnja iznosi 7,6 l/100 km.
Postoji Zapisnik o tome, ali, Renault-Nissan Srbija, generalnu zastupnik za ovo tržište, ne reaguje!!