Povezane vesti
Novak: "Lako nalazim motivaciju"
B92 ponedeljak, 24. mart 2008.
Novak Đoković je najbolji svetski teniser u 2008. godini. Posle pobede na prvom gren slemu sezone, u Melburnu, Đoković je osvojio i Indijan Vels, prvi turnir Masters serije za 2008. godinu. "Meni je Melburn najdraža pobeda u karijeri, jer gren slem nosi poseban značaj. To ne znači da ovu pobedu neću proslaviti. Kada se sve slegne, mogu da kažem da sam prezadovoljan startom sezone. Nisam očekivao da ću početi godinu toliko dobro. Ovo je podloga na kojoj ostvarujem najbolje rezultate, nadam se da će tako i os
Na putu ka tituli u Melburnu Đoković je branioca Rodžera Federera srušio u polufinalu, u Indijan Velsu isto je učinio sa Rafaelom Nadalom. Na taj način prvi reket Srbije nije samo povećao broj svojih poena na ATP listi, već je i... »
Djoković: Još nisam najbolji na svetu
Mondo ponedeljak, 24. mart 2008.
Novak Djoković počeo je godinu na najbolji mogući način, osvajanjem dva najveća turnira, ali i dalje odbija da prihvati da je trenutno u boljoj formi od svih ostalih igrača. Zvanično treći teniser planete osvojio je u januaru prvi gren slem trofej u karijeri, Otvoreno prvenstvo Australije, a potom... »
Ana i Novak osvojili Indijan Vels
RTS ponedeljak, 24. mart 2008.
Ana Ivanović i Novak Đoković sinoć su ponovo obradovali naciju, pobedivši na turniru u Indijan Velsu. Prvi put u istoriji tog teniskog turnira, pobednici i u ženskoj i u muškoj konkurenciji su srpski igrači. Ana je u finalu savladala Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu sa 2:0, a Novak je trijumfovao nad... »
ATP: Nole sve bliži Nadalu
Trijumfom u Indijan Velsu Novak Djoković prepolovio je zaostatak za Rafaelom Nadalom. U odnosu na prethodnu ATP listu na kojoj je najbolji srpski teniser imao 850 bodova manje od Španca, sada je 425 bodova u deficitu. Novak, koji je posle prvog gren slema sezone u Australiji osvojio i prvi... »
ATP - Đoković sve bliži Nadalu
RTS ponedeljak, 24. mart 2008.
Najbolji srpski teniser Novak Đoković zadržao se na trećem mestu na ATP listi, ali je smanjio zaostatak za drugoplasiranim Špancem Rafaelom Nadalom. Đoković, koji je posle prvog grend slema sezone Otvorenog prvenstva Australije osvojio i turnir u Indijan Velsu, prvi ovogodišnji u masters seriji,... »
Tenis: Trijumf Ane i Novaka
Pink ponedeljak, 24. mart 2008.
Pobede u finalu Indijan Velsa
Srpski teniser Novak Đoković trijumfovao je na turniru u Indijen Velsu pobedivši sinoć u finalnom meču Amerikanca Mardija Fiša sa 2:1 u setovima - 6:2, 5:7, 6:3, posle 2:04h igre. Đoković je ovim uspehom u kalifornijskom gradiću zaokružio sjajan dan za srpski tenis,... »
Ana: "Tenis je postao sport broj 1"
Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović suvereno je osvojila turnir prve kategorije u Indijan Velsu. Pobedu na jednom od najvećih turnira u sezoni Ivanovićeva vidi kao dobar znak pred nastavak sezone i nastup na gren slem turnirima. "Mnogo mi znači to što sam osvojila Indijan Vels, jer je to moja najveća titula do sada, Ovo je korak napred za mene, jer će mi pomoći mnogo u pripremi za naredne gren slem turnire".
Specifičnost turnira u Indijan Velsu i Majamiju je u tome što traju gotovo dve nedelje, skoro kao gren slem turniri. "Prvi put sam osvojila turnir koji traje ovako dugo, skoro dve nedelje. Da bih pobedila, moram da sačuvam... »
I Noletu trofej u Indijan Velsu
Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je Masters u Indijan Velsu, pošto je u finalu savladao Amerikanca Mardija Fiša sa 2:1, po setovima 6:2, 5:7, 6:3. Meč na drugom najvećem terenu na svetu trajao je dva sata i četiri minuta. Trećem teniseru sveta ovo je osma titula u karijeri, a druga u 2008. godini.
Srpski teniser u finalu nije briljirao, ali je i pored toga uspeo da savlada igrača koji je na ovom turniru pobedio Hjuita, Nalbandijana i Federera. Ovo je bio treći duel Đokovića i Fiša, i srpski teniser ima stoprocentan učinak.... »
INDIJAN VELS: Posle Ane, šampion je i Nole!
U jednom danu Indijan Vels osvojilo je dvoje sprskih tenisera! Pardon, Serbijan Vels... Posle Ane Ivanović, nove šampionke u ženskoj konkurenciji, titulu na prvom Mastersu sezone osvojio je i Novak Đoković. U nedelju kasno uveče po našem vremenu, treći teniser sveta pobedio je Mardija Fiša u... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
drugih nacina da se voli Srbija, hvala mu za sve radosti
p. s. Za Kaleta- Nosio bi Nole majicu da mu nisu zabranili..