Povezane vesti

HAPŠENJA ZBOG PRIVATIZACIJE

Kurir utorak, 01. april 2008

Direktori “Agroživa” i “Juka” oštetili državu za 18 miliona evra
BEOGRAD - Policija je juče uhapsila petoricu osumnjičenih da su nezakonitim privatizacijama, pranjem novca i zloupotrebama službenog položaja oštetili državni budžet za 18 miliona evra, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih... »

Iskljucali državu za 18 miliona evra

Dnevnik utorak, 01. april 2008

Dvojica direktora firme “Agroživ” i trojica direktora društvenih preduzeća iz Žitišta uhapšeni su juče zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela zloupotrebe službenog položaja, pranja novca i zloupotrebe ovlašćenja u privredi, čime su oštetili državu za oko 18 miliona evra, saopštio je MUP... »

Oteli 54 miliona evra

Večernje novosti utorak, 01. april 2008

Miroslav Živanov U ZAJEDNIČKOJ višemesečnoj akciji operativaca UKP MUP Srbije i Policijske uprave u Zrenjaninu u ponedeljak su uhapšena petorica direktora poznatih banatskih firmi. Osumnjičeni su da su omogućili da pančevački „Agroživ“ nezakonito stekne 54,2 miliona evra, a da državni budžet bude... »

Oštetili budžet za 18 miliona evra

Danas utorak, 01. april 2008

Uhapšeni direktori Agroživa i Holdinga Juko zbog nezakonitih privatizacija, pranja novca i zloupotrebe službenog položaja
Beograd - Policija je juče uhapsila petoricu osumnjičenih da su nezakonitim privatizacijama, pranjem novca i zloupotrebama službenog položaja oštetili budžet za 18 miliona evra, saopštio je MUP Srbije. Kako ističu iz policije,... »

Pilićari "Agroživa" utajili 4,5 milijardi dinara

Politika ponedeljak, 31. mart 2008

Pet osoba zloupotrebama u procesu privatizacije više od 30 preduzeća oštetilo i budžet Srbije za iznos veći od 18 miliona evra
Srpska policija uhapsila je juče pet osoba, među kojima su vlasnik i direktor firme „Agroživ”, jer su zloupotrebama u privatizaciji više od 30 preduzeća, nezakonito stekli oko 4,5 milijardi dinara, istovremeno oštetivši budžet... »

Komentari

01.04.2008 18:24
Goran
Ako se dokaže da je stvatno ukrao toliko novca, treba vratiti smrtnu kaznu, baš kao u Kini.
01.04.2008 18:48
radnik
Nepravda i laz. Ako bude potrebno demonstracijama cemo dokazati nepravdu koju je MUP Srbije izneo. JEDINA ISTINA JE DA MOZE 5000 RADNIKA OSTATI BEZ POSLA.
01.04.2008 19:40
marko
Ako su je iskljucali. Drzava je meni iskljucala mnogo vise pa nikog nije briga, zato, ko god ima priliku, znanje i moctreba da kljuca drzavu gde stigne, i ja bi je kljucao da mogu. Svaka cast.
01.04.2008 19:57
zoran
Radnik, i ako ostanete bez posla nece biti neka steta, iovako radite za stotinjak eura, to zna ceo grad, Pancevo. Sumnjam da si njegov radnik, no i ako jesi, ne brini, radice se i dalje sigurno, sa normalnim vlasnikom i normalnim platama. Ne treba zaboraviti da je ovaj covek bio clan SPS-a, JUL-a, na izbornim listama u najgore vreme. Treba preispitati i ulogu cuvenog Batala koji mu je omogucio da za male pare uzme prve silose i ostalo.
04.04.2008 12:31
radnici
Ostetili drzavu ali i radnike od 2003 nisu platili doprinose za radnike,(drzava cuti), a sada iste prinudjavaju na potpise peticije za oslobadjanje takozvanog *presednika*. Kada su objavljene fotografije *Zamka* zasto nisu slikakali i okolinu koji doticni zagadjuju po sistemu nemoze nam niko nista.
05.04.2008 13:15
RADNIK
Vrlo sam kulturna osoba i necu koristiti bezobrazne reci i ako ste zasluzili, ali vi koji sada kritikujete zeleli ste kapitalizam i nudite mi posao koji nemogu da nadjem jer kako i gde da radim pa i za dvesta evra kad nijedna fabrika neradi i zena sam u godinama koju niko nece zaposliti, kazu, stara sam treba mladja. Dali si mislio da radim na buvljaku ili u prodavnici na crno kod kineza za pet hiljada dinara. Kako ti mozes da sudis drugima kad imas internet i dajes komentare, sigurno su ti mama i tata kupili, a ja svojoj deci nemogu ni hranu koja je potrebna za rast i razvoj. Hvala mojoj komsinici koja mi dozvolila da odgovorim na vase blesave komentare, i opet necu upotrebiti bezobraznu rec koju ste sigurno zasluzili.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi