Povezane vesti
Keramika puca pod pritiskom
Glas javnosti utorak, 1. april 2008.
Od TAU se očekuje da se plasira na završni turnir, a mi smo u istoj situaciji kao pred Top 16. Samo treba da damo sve od sebe na terenu i ako odigramo kao protiv Panatinaikosa, možda ćemo i uraditi nešto dobro, poručuje Kecman
Što se više jede, apetit je veći... Stara italijanska mudrost kao da je pisana za košarkaške Partizana pred duel protiv Taukeramike u četvrtfinalu Evrolige. Srpski šampion je krenuo put španske Vitorije na prvi meč (20.30, Avala)... »
NEK' PRSNE KERAMIKA
Kurir utorak, 1. april 2008.
Košarkaši Partizana večeras u Vitoriji (20.30) igraju prvi meč četvrtfinala Evrolige
Zahvaljujući Partizanu, košarkaška groznica ponovo trese Srbiju! Crno-beli večeras počinju novu nemoguću misiju - završnu bitku s Taukeramikom za plasman na fajnal for Evrolige u Madridu. Prvi meč četvrtfinalne serije u Vitoriji... »
Palasio: Baš volim što smo autsajderi!
24 Sata utorak, 1. april 2008.
„Ako pobedimo prvi meč, košarkašima Taukeramike crno se piše u Pioniru”, poručio je bek Partizana Milton Palasio pred večerašnji duel (20.30, TV Avala) sa Špancima u četvrtfinalu Evrolige. Srpski šampion sanja čudo u Vitoriji, a plasman na fajnal-for obezbediće tim koji prvi upiše dva trijumfa. „Čudi me da ljudi i dalje ne veruju u Partizan. Otpisali su nas i pred Top 16, ali tu smo”, kaže bek crno-belih pred meč u Španiji (20.30, TV Avala)...
GLAVA - Uh, obožavam kada kažu da samo autsajderi. Ipak, čudi me da ljudi i dalje ne veruju u Partizan. Posle svega što smo postigli. Otpisali su nas za Top... »
Bez imperativa pobede do nove senzacije
Danas utorak, 1. april 2008.
Crno-beli večeras gostuju Taukeramici u Vitoriji (20.30, TV Avala) u prvom meču četfvrtine finala Evrolige
Beograd, Vitorija - Košarkaši Partizana večeras u Vitoriji protiv Taukeramike igraju prvi meč četvrtfinala Evrolige. Ne treba biti veliki košarkaški stručnjak, pa zaključiti da je TAU veliki favorit da trijumfuje u ovoj seriji,... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi