Šutanovac: Prljava kampanja DSS-a

Šutanovac: Prljava kampanja DSS-a

B92 utorak, 1. april 2008.

Beograd -- Ministar odbrane Dragan Šutanovac optužio je Demokratsku stranku Srbije da protiv njega vodi prljavu kampanju.
Potpredsednik Demokratske stranke izjavio je da je DSS obmanuo javnost kada je njega optužio da želi da pošalje srpske vojnike u Avganistan. Šutanovac je izjavio da je upravo prethodna Vlada, u kojoj Demokratska stranka nije... »

Mladenović: DSS nije donela odluku o slanju vojnika

RTV utorak, 1. april 2008.

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović odbacio je danas tvrdnje ministra odbrane Dragana Šutanovca da je prethodna Vlada Srbije donela zaključak kojim izražava spremnost da se srpski vojnici pošalju u mirovne misije u Liban i Avganistan. "Prethodna vlada je donela odluku... »

Spor DS i DSS: Ko je kriv za mirovne misije?

Mondo utorak, 1. april 2008.

Predstavnici Demokratske stranke i Demokratske stranke Srbije nastavili su u utorak okršaj na temu ko je odobrio odluke o slanju vojnika u mirovne misije u Avganistanu i Libiji 2006. godine. Potpredsednik DS Dragan Šutanovac tvrdi da je Vlada Srbije Vojislava Koštunice odobrila odluke o slanju... »

Šutanovac: Koštuničina vlada bila za misiju u Avganistanu

RTS utorak, 1. april 2008.

Potpredsednik Demokratske stranke i ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je da je portparol Demokratske stranke Srbije i savetnik premijera Branislav Ristivojević obmanuo javnost kada ga je optužio da želi da pošalje srpske vojnike u Avganistan. Šutanovac je, na konferenciji za novinare,... »

Mladenović: D S S nije donela odluku u slanju vojnika

RTS utorak, 1. april 2008.

Portparol Demokratske stranke Srbije Andreja Mladenović odbacio je tvrdnje ministra odbrane Dragana Šutanovca da je prethodna Vlada Srbije donela zaključak kojim izražava spremnost da se srpski vojnici pošalju u mirovne misije u Liban i Avganistan. 'Prethodna vlada je donela odluku da jedan lekar,... »

Komentari

01.04.2008 16:23
MaDDoG
ja sam profesionalni vojnik, cin nije bitan. Mnogo je smesno slati vojnike da biju necije tudje bitke dok i sami gube teritoriju.
Ja znam da ja i moji vojnici necemo razmisljati o tome dok god nemamo odgovarajuce zivotno osiguranje. Ako mi poginemo, sta ce biti sa nasim porodicama? Niko ne zna da nam kaze kolika ce nam plata biti u eventualnim misijama (ipak traze da se javimo dobrovoljno), kakav je karakter misija, gde bi se islo...
Ne znam da li ljudi znaju, ali postoje misije nametanja mira, odrzavanja mira, posmatracke, humanitarne misije...

Ako tezimo profesionalizmu, onda radimo za novac, a ne za masne kolace.
01.04.2008 18:17
Ilija
Sutanovicu sramise za tako nesto? Kao prvo tisi smanjo vojsku? A u vojsku se omladina obucava kako treba da se brani otadjbina? Izgleda da tebe i tvoje kolege to i ne interesuje jer vas iteresuje NATO? A znas dobro sta su oni nama napravili? Vi demokrati ste razbili bivsu Jugoslaviju? A sada hocete i Srbiju? Sramota velika od vas? ali izgleda da vi neznate za sramotu!?
01.04.2008 21:26
Marko
Odluku je donela vlada DSS u prethodnom sazivu, samo se doticni Mladenovic ne secha, sto je u biti njegove DSS...
01.04.2008 21:31
Marko
01.04.2008 18:17 Ilija
Odgovor ILIJI> E, Ilija, Ilija, svaka lija dolija... Ilija, seti se, ako možeš i ko i kakvi su doveli Nato... Ilija, zaboravnost ti je Milija, Ilija...
01.04.2008 21:50
Jovanovic
srusili su je tvoji radikali komunisti Ilijo. u tvom selu izgleda nema tv i stampe.
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi