Povezane vesti

Tipsarević u četvrtfinalu Majamija

B92 sreda, 2. april 2008.

B92: Tipsarević u četvrtfinalu Majamija
Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale mastersa u Majamiju pošto je u četvrtom kolu savladao Rusa Mihaila Južnog sa 2:1, po setovima 3:6, 6:0, 6:3, u meču koji je trajao jedan sat i 57 minuta. Protivnik Tipsarevića u borbi za polufinale biće Nikolaj Davidenko, koji je sa 2:1 savladao Marija Ančića.
Janko je u Majamiju nastavio sa sjajnim izdanjima. Naš teniser izgubio je prvi set protiv Južnog i samim tim njegova pobeda još više dobija na značaju. Prvi set Južni je dobio iskoristivši obe brejk lopte koje je imao u tom... »

Tenis: Janko sa Davidenkom za polufinale

Pink sreda, 2. april 2008.

Drugi reket Srbije Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale turnira ATP Masters serije u Majamiju, pošto je savladao Rusa Mihaila Južnjeg rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 6:0, 6:3. Meč koji je trajao nepuna dva sata protekao je u znaku dominacije Tipsarevića, osim u središnjem delu prvog seta,... »

Tipsarević u četvrtfinalu

RTV sreda, 2. april 2008.

Tipsarević će u sledećem kolu igrati sa pobednikom duela četvrtog nosioca Nikolaja Davidenka iz Rusije i Hrvata Marija Ančića. Turnir u Majamiju igra se na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 3,77 miliona... »

Tipsarević u četvrtfinalu Majamija

RTS sreda, 2. april 2008.

RTS: Tipsarević u četvrtfinalu Majamija
Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se noćas u četvrtfinale turnira Masters serije u Majamiju, pošto je pobedio Rusa Mihaila Južnog sa 2:1, po setovima 3:6, 6:0, 6:3. Tipsarević će u sledećem kolu igrati protiv Nikolaja Davidenka, četvrtog nosioca, koji je savladao Hrvata Marija Ančića sa 4:6,... »

MAJAMI: Tipsarević otpisao i Južnjeg!

Mondo sreda, 2. april 2008.

Ako nema Novaka Đokovića, tu je Janko Tipsarević! Drugi reket Srbije plasirao se u četvrtfinale turnira ATP Masters serije u Majamiju, pošto je u sredu kasno uveče savladao Rusa Mihaila Južnjeg rezultatom 2:1, po setovima 3:6, 6:0, 6:3. Meč koji je trajao nepuna dva sata protekao je u znaku... »

Komentari

02.04.2008 01:18
ALEKSANDRA
Janko svaka cast na pobedi i fantasticnom mecu. Samo ovako nastavi i vidimo se u finalu. Znam da ti to mozes, Pokazi svima koliko si dobar. Ja sam uz tebe. Znas da si NAJJ!!!
02.04.2008 10:59
Ivana
Sve cestitke Janku na odlicnim mecevima, jedino mi smeta sto nigde na televizijama nema direktnog prenosa meceva! Mislim da SVI nasi teniseri zasluzuju da budu prikladno propraceni na turnirima! Ocekujem da ce se ovaj propust ubrzo korigovati na zadovoljstvo svih nas koji volimo SVE da ih gledamo.
Pozdrav
02.04.2008 12:18
Nikola
Janko najbolji si 100% osvajas turnir
02.04.2008 16:13
violeta/viki
Dok uzivam u tenisu svih nasih asova, ponosna sam sto zivim u zemlji Srbiji. Sve Vas podjednako volim i zelim Vam svu srecu ovog sveta jer Vi to zasluzujete. Vi ste najbolji ambasadori zemlje Srbije.
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi