Povezane vesti
Buš: NATO ostaje otvoren za Srbiju
Mondo sreda, 02. april 2008
Američki predsednik Džordž Buš izjavio je u Bukureštu da su SAD spremne da sarađuju sa Srbijom kako bi ona postala članica NATO. "Otvoreni smo da sarađujemo sa Srbijom kako bi postala članica alijanse" rekao je američki predsednik na zajedničkoj konferenciji za novinare sa rumunskim predsednikom... »
Shefer: Pružena ruka Srbiji
Pink sreda, 02. april 2008
Alijansa ostaje otvorena za njen budući prijem u članstvo
Generalni sekretar NATO Jap de Hop Shefer izjavio je, uoči samita NATO u Bukureštu, da će se razgovarati i o Srbiji i da Alijansa ostaje otvorena za njen budući prijem u članstvo. "Posvetićemo pažnju Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji. Mislim da je od velike... »
NATO i dalje otvoren za Srbiju
RTV sreda, 02. april 2008
LONDON - Generalni sekretar NATO Jap de Hop Shefer izjavio je, uoči početka samita Severnoatlantske alijanse u Bukureštu, da je važno da Srbija izabere put evroatlantskih integracija, u čemu će joj NATO "pružiti ruku". "Mislim da je od velike važnosti - uprkos postojećoj temeljnoj razlici u... »
BBC intervju: Jap de Hop Shefer
BBC sreda, 02. april 2008
Govoreći uoči samita u Bukureštu za BBC o balkanskom regionu, generalni sekretar NATO-a Jap de hop Shefer najavio je da će se na dnevnom redu samita u Bukureštu naći i Srbija, i da NATO ostaje otvoren za njen budući prijem u članstvo.
"Posvetićemo pažnju i Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji. Mislim da je od velike važnosti - uprkos postojećoj temeljnoj razlici u mišljenjima u vezi sa Kosovom - da Srbija izabere sebi put evroatlanskih integracija. O tome... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari