Povezane vesti

Uzalud putovali

Glas javnosti sreda, 2. april 2008.

Naš kapiten, uz iskustvo koje poseduje, morao je da se nađe na terenu. Nisu mi jasni selektorovi kriterijumi i stekao sam utisak da je naš tandem vodio na iscrpljujući put, iako nije računao na njih, naglasio je Goran Bunjevčević
Nedavni poraz naše reprezentacije u prijateljskom susretu sa Ukrajinom (0:2) dodatno je uzburkao već nemirno stanje u srpskom fudbalu. Posebne zamerke na račun selektora Miroslava Đukića upućene su iz Crvene zvezde, čiji je... »

Đorić: Đukić greši, treba mu pomoći

Blic sreda, 2. april 2008.

Bivši selektor o reprezentaciji Srbije
U lavini kritika na račun Miroslava Đukića posle neslavne epizode u Kijevu, dodao je poneku „grudvu“ i Milovan Đorić. U živom programu na jednoj TV stanici zamerio mu je na neiskustvu i narcisoidnosti, ali uprkos tome prvi čovek trenerske struke u Srbiji poziva da se... »

Milovanović je "kolateralna šteta"

Danas sreda, 2. april 2008.

Selektor Miroslav Đukić sumnja da su čelnici Zvezde digli glas samo zbog neigranja njihovog fudbalera protiv Ukrajine
Beograd - Selektor najbolje fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić sumnja da iza žučnih javnih istupa Zvezdinog predsednika Toplice Spasojevića i njenog sportskog direktora Gorana Bunjevčevića, koji mu zameraju... »

Đukić omražen na „Marakani”

Politika sreda, 2. april 2008.

Otkako je postao selektor fudbalske reprezentacije Srbije, bivši trener Partizana stalno na udaru našeg najtrofejnijeg kluba. – Postupci u Ukrajini iritirali „crveno-bele”
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić, pored početnih problema u vođenju državnog tima (remi sa Makedonijom i poraz od Ukrajine), nalazi se i gotovo na stalnom udaru našeg najtrofejnijeg kluba. Predsednik Crvene... »

Komentari

02.04.2008 19:39
RASO
Ovo sa Djukicem podeca na vreme kad sam bio klinac, a Toza Veselinovic kao selektor dovodio razne tipove iz Vojvodine u reprzentaciju one velike Juge i u to vreme je za onu reprzentaciju igrao neki Labud Pejovic koji je napravio svetsku karijeru. Da li je neko cuo sta o njemu. Tako i Djukic u reprzentaciji ima brdo Labudova o kojim se nikad vise nece cuti nista, ali bitno je da trpa Partizanovce. Nemam nista protiv Djukica kao igraca jer je bio klasa i za primer drugima, ali se je ko selektor turbo izblamirao svojim pristrasnim odabirom. Najbolje da Partizan bude reprezentacija. Da neko nemisli da mrzim Partizan jer sam Zvezdas, mislim da je mesto i jednom Kezmanu u timu, pa i Pantelicu, a ne nekima koji su sada u timu. I dokle brate sukobi izmedju Zvezde i Partizana, oba su nasi Srpski klubovi, a tu modu mrznje medju navijacima su uveli u nas fudbal iskompleksirani tipovi u oba kluba koji nisu valjda zadovoljni samim sobom, pa su videvsi modu sa zapada da je veliki navijac onaj koji vise mrzi suparnicki tim tu glupost debila sa zapada preneli i kod nas. Uvek cu u zivotu voleti i jedan i drugi tim, jer su nasi Srpski, ali cu navijati fer za svoj kada igra protiv ovog drugog. I postovati Partizan kada igra protiv nekog drugog tima. To se zove patriotizam i Srpstvo papci jedni! To se odnosi i na Djukica kome zelim svu srecu u radu! ISKRENI ZVEZDAS
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi