Povezane vesti
Ratifikacija sporazuma o prodaji NIS-a posle izbora
Blic četvrtak, 3. april 2008.
Sadašnji saziv Skupštine Srbije neće odlučivati o kapitalnom projektu
Sporazum o energetskoj saradnji Srbije i Rusije najverovatnije neće biti upućen na ratifikaciju u Skupštinu Srbije pre izbora 11. maja. Premijer Srbije Vojislav Koštunica najavio je juče da će na dnevni red današnjeg zasedanja... »
Koalicija DS i G17 plus ponovo na iskušenju
Danas četvrtak, 3. april 2008.
Da li će ratifikacija energetskog sporazuma sa Gaspromom sačekati novu vladu i parlament
Beograd - Da li će energetski sporazum Srbije i Rusije odmah biti upućen na ratifikovanje u Skupštinu Srbije ili će sačekati formiranje novog parlamenta biće poznato danas posle sednice republičke vlade. Stavljanjem te tačke na... »
DS odlučuje o gasovodu
Politika četvrtak, 3. april 2008.
Koalicija DS – G17 plus mogla bi danas preglasavanjem da skine sa dnevnog reda vlade izjašnjavanje o gasno-naftnom sporazumu sa Moskvom. – Ratifikacija najverovatnije čeka novu skupštinu
Do početka današnje sednice tehničke vlade, ostaje neizvesno da li će ministri raspravljati o predlogu premijera Vojislava Koštunice da raspušteni kabinet na dnevni red stavi energetski sporazum između Srbije i Rusije. Dok su u... »
Komentari na drugim sajtovima
DS odlučuje o gasovodu
Politika62 komentar(a)
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
svestan li si ti sat pricas bubicac?
hoces americki nacin zivota, gde saka ljudi vlada nad milionima gladnih?
ili bi da radis po 16 sati da bi otisao na more?
mnogo gledas filmove!!
A eu su ti samo produzetak amera, ulizice koje ne mogu nista! Ne verujesh? Pa sto onda nisu sprecili odvajanje KiM-a? a? da te cujem sada!
verujes u sve sto ti se kaze? ajde daj mi onda milion evra, a ja cu da ti vratim za pola meseca
blah ispran mozak!!
rusi nam nisu pomogli???
vidish li da nije njih do sada bi ovde bili ameri i morali bi da ih trpimo! ko nam je prvi poslao pomoc?
to je pomoc, a ne zelenastvo kao EU!!
nikada u EU ako zelimo da nasa lepa, dobra i voljena Srbija uspe i napreduje!!
Srbijo moja VOLIM TE!
испред амбасаде. Беробатно наши људи више воле да их експлоатише американац за велике паре него наш скоројевић капиталиста за мале паре.
Што се тиче наше лепе и драге Србије и њеног напретка, да би
Србија напредовала потребно је да свако од нас направи мали корак у свом животу и то не једном већ непрекидно. Ето, ти би за почетак могао да научиш да пишеш правилно
српским језиком, јер није лепо бити Србин а не знати српски језик. Када добро научиш граматику, синтаксу и остало
таман ће проћи толико времена да ћеш моћи да разумеш шта је проблем у Србији. Ако случајно не будеш желео да урадиш,
шта сам ти добронамерно препоручио, онда ћу ти одмах рећи, да се не би много мучио. Највећи проблем у Србији је огромна НЕПИСМЕНОСТ.
Tebi i Bubi-stavec je mesto u Americi, vas nacin razmisljanja i vas nivo razonovanja je dusu dao za uklapanje u robovlasnicki sitem u danasnjoj Americi. Citate li vi vesti van nase zemlje, ljudi? Da li znate da je prosecni Amerikanac danas rob duga? Da li znate da je 5% stanovnistva u Americi vec parkiralo kola - trajno, jer nisu u stanju da plate benzin, takve su mu cene. A bice im sve gore i gore, akobogda. Rusija je gospodar energije, a u energiji je buducnost. Mucnite malo glavom, ako imate cim. Vi zelite da budete na strani gubitnika? Jer Amerikanci su upravo to gubitnici - u moralnom i svakom drugom smislu.
>> hoces americki nacin zivota, gde saka ljudi vlada
>> nad milionima gladnih? ili bi da radis po 16 sati da bi otisao na more?
Ovim si lepo opisao život u Srbiji i to je upravo ono što NEĆE ljudi koji će glasati za proevropske snage na predstojećim izborima.
Moja mesečna primanja su preko tih $3000 čak i u Srbiji, ali za to krvavo radim i zato mi je još teže da gledam kako se pare poreskih obeznika u ovoj zemlji troše bez ikakve kontrole.