Povezane vesti
Jelena igra finale u subotu od 18h
B92 petak, 04. april 2008
Srpska teniserka Jelena Janković igraće u subotu u 18.00 po srednjoevropskom vremenu u finalu masters turnira u Majamiju sa Amerikankom Serenom Vilijams. Jankovićevoj i Sereni Vilijams to će biti šesti duel, a srpska teniserka vodi sa 3:2. Poslednji put srele su se u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Australije ove godine, kada je naša teniserka pobedila sa 6:3 i 6:4.
Ove godine Serena Vilijams, trenutno osma teniserka sveta, osvojila je jedan turnir, dok Jankovićeva ove sezone još nema titulu. 23-godišnja srpska teniserka u karijeri ima pet titula, dok tri godine starija Amerikanka ima 29... »
Jelena u finalu Majamija!
Srpska teniserka i treći reket sveta Jelena Janković plasirala se u finale masters turnira u Majamiju pošto je u dva seta savladala 19. nositeljku Veru Zvonarevu, po setovima 6:1, 6:4, nakon svega sat i 14 minuta igre. Jankovićeva će se tako u finalu sastati sa Amerikankom Serenom Vilijams, prošlogodišnjom pobednicom turnira. Vilijamsova je u polufinalu u tri seta savladala Svetlanu Kuznjecovu, 3:6, 7:5, 6:3.
Srpska teniserka dominirala je tokom čitavog meča. Iako je Zvonareva imala 18 vinera, dva više od Jankovićeve, u ostalim segmentima igre srpska teniserka je briljirala, iskoristivši četiri od ukupno deset brejk prilika koje su... »
Jelena u finalu Majamija!
Mondo petak, 04. april 2008
Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u finale masters turnira u Majamiju, na Floridi, pošto je pobedila Ruskinju Veru Zvonarevu sa 2:0 (6-1, 6-4). "Mislim da sam ovog puta igrala odličan tenis, pogotovo u prvom setu. Diktirala sam poene i uspela da nametnem svoj ritam zbog čega sam vrlo... »
Jelena u finalu, Janko izgubio
RTV petak, 04. april 2008
MAJAMI - Srpkinja Jelena Janković plasirala se u finale teniskog turnira masters serije u Majamiju pošto je rano jutros po našem vremenu u polufinalnom meču pobedila Ruskinju Veru Zvonarevu sa 6:1, 6:4. Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Majamiju, pošto je u četvrtak... »
Rodik preko Federera u polufinale
Amerikanac Endi Rodik plasirao se u polufinale Masters turnira u Majamiju nakon što je savladao prvog tenisera sveta Rodžera Federera u u tri seta, po setovima 7:6, 4:6, 6:3, u meču koji je trajao gotovo dva sata. Ovo je tek druga pobeda Amerikanca u sedamnaest međusobnih susreta dva tenisera do sada. Prethodni put Rodik je savladao Federera u Montrealu pre čak pet godina. Šesti nosilac će se tako u polufinalu sastati sa Nikolajem Davidenkom, koji je savladao Janka Tipsarevića u dva seta, 6:2, 6:1.
Federer, koji i dalje prednjači na ATP listi, još uvek se nije plasirao ni u jedno finale ove godine. Obojica tenisera, bivši osvajači turnira u Majamiju, najavljivali su pobedu pred početak meča, što se moglo videti i u... »
Najnovije vesti
Sponzorisani linkovi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari