Ljubinko Drulović novi trener Banata

Ljubinko Drulović novi trener Banata

Mondo petak, 4. april 2008.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Ljubinko Drulović postao je novi trener fudbalera Banata iz Zrenjanina. "Još kada sam kao mali počeo da treniram fudbal, znao sam da ću jednog dana početi da se bavim trenerskim poslom. Zimus, kada sam bio u Beogradu, imao sam pregovore sa jednim našim klubom... »

Drulović trener ''Banata''

RTV petak, 4. april 2008.

ZRENJANIN - Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Ljubinko Drulović postao je novi trener fudbalera Banata iz Zrenjanina, prenela je danas beogradska sportska štampa. Drulović je u Banat došao posredstvom sportskog direktora kluba Branka Savića, sa kojim je nekada igrao u Prtizanu. Drulović, član... »

Ljubinko Drulović na klupi Banata

B92 petak, 4. april 2008.

B92: Ljubinko Drulović na klupi Banata
Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Ljubinko Drulović novi je trener fudbalera Banata iz Zrenjanina. Drulović je u Banat došao posredstvom sportskog direktora kluba Branka Savića, sa kojim je nekada igrao u Prtizanu.
"Zašto bih ga odbio, kada je to, iskren da budem, izazov za mene. Izazov koji, nadam se, u sebi nosi i opstanak u srpskoj fudbalskoj eliti. Pred Banatom je 10 mečeva, 10 finala", rekao je Drulović za "Sport". Drulović, član... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi