Tenis: "Moj prvi gren slem"

Tenis: "Moj prvi gren slem"

Pink subota, 5. april 2008.

Novak Djokovich u Beogradu predstavio monografiju
Najbolji srpski teniser i treći reket sveta Novak Đoković predstavio je i potpisivao danas u Francuskom kulturnom centru, monografiju pod nazivom Moj prvi gren slem , posvećenu osvajanju titule na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu. "Ova knjiga pokazuje ceo put... »

Novak promovisao prvu monografiju

Mondo subota, 5. april 2008.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković predstavio je u subotu monografiju "Moj prvi grend slem", na čijoj je promociji u Beogradu izrazio očekivanje da će čitaoci moći da uživaju u njegovoj prvoj knjizi. "Osvajanje Otvorenog prvenstva Australije u januaru moj je najveći uspeh u karijeri, ostvarenje... »

Đoković promovisao monografiju

B92 subota, 5. april 2008.

B92: Đoković promovisao monografiju
Najbolji srpski teniser Novak Đoković predstavio je u subotu monografiju "Moj prvi grend slem", na čijoj je promociji u Beogradu izrazio očekivanje da će čitaoci moći da uživaju u njegovoj prvoj knjizi.
"Osvajanje Otvorenog prvenstva Australije u januaru moj je najveći uspeh u karijeri, ostvarenje sna. Pri tom sam imao privilegiju da to učinim već u 20. godini, pobedio sam mnogo dobrih tenisera, a medju njima i najboljeg... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi