Povezane vesti
JELENIN HEROJSKI PORAZ
Press nedelja, 6. april 2008.
Jankovićeva u finalu mastersa u Majamiju posle velike borbe izgubila od Amerikanke Serene Vilijams 2:1 (6:1, 5:7, 6:3)
Do poslednjeg daha... Jelana Janković pružila maksimum u finalu Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da osvoji titulu na mastersu u Majamiju, pošto je u velikom finalu poražena od Serene Vilijams 2:1, po setovima 6:1,... »
Prehlada skupo koštala
Glas javnosti nedelja, 6. april 2008.
Strašno me je nerviralo što sam prehlađena igrala finale. Osećala sam se slabo, pomalo malaksalo, rekla je J.J.
Jelena Janković nije uspela da osvoji prvi turnir u 2008. godini. Naša teniserka je u finalu Majamija poražena od Serene Vilijams rezultatom 1:2 (po setovima 1:6, 7:5, 3:6), u meču koji je trajao dva sata i 25 minuta. Amerikanka... »
Jankovićeva bez daha za drugi preokret
Politika nedelja, 6. april 2008.
U uzbudljivom finalu u Majamiju naša teniserka izgubila sa 6:1, 5:7, 6:3 od Amerikanke Serene Vilijams koja je iskoristila osmu meč-loptu. – U drugom setu uzbrdo od 3:5, u odlučujućem i komična situacija
Jelena Janković je ostala bez trofeja u Majamiju, ljubitelji tenisa kod nas bez nadoknade za pogubljene živce, a Amerikanka Serena Vilijams samo bez reketa. U uzbudljivom finalu naša teniserka je poražena sa 6:1, 5:7, 6:3. Bio je... »
Poraz Jelene Janković
Večernje novosti nedelja, 6. april 2008.
U neverovatnom finalnom meču VTA turnira u Majamiju Jelena Janković nije uspela da stigne do titule. Posle serije preokreta svojstvenih samo našoj teniserki, nakon tačno dva sata igre, Serena Vilijams je uspela da odbrani titulu - 6:1, 5:7, 6:3. Počelo je katastrofalno za Jelenu. Serena Vilijams je... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi