Povezane vesti

BAHATI AMBASADORI

Kurir nedelja, 06. april 2008

Imamo predstavnike nekih zemalja u Beogradu koji se ponašaju kao da su šefovi stranaka u Srbiji, kao da su izabrani na izborima. Pozivaju ministre, pozivaju moj kabinet, i čude se što neću da ih primim
BEOGRAD - U drugom delu jednog od svojih poslednjih intervjua koji je pokojni premijer Srbije Zoran Đinđić dao - novinaru Dveri srpskih u Banjaluci 21. februara 2003. godine, 20 dana pred atentat u dvorištu Vlade Srbije,... »

O Srbiji odlučuje Srbija!

Glas javnosti nedelja, 06. april 2008

Sve te ranije priče i ranije krizne grupe i krizni štabovi, to je prošlost. Nema šanse da mi pristanemo na bilo šta što nije u našem interesu - izjavio je pokojni premijer Đinđić tri nedelje uoči svoje smrti, u intervjuu u kome je govorio o načinima na koje treba rešavati kosovsko pitanje
BEOGRAD - Pokojni premijer Srbije Zoran Đinđić 21. februara 2003. godine, 20 dana pred atentat u dvorištu Vlade Srbije, dao je u Banjaluci intervju novinaru Dveri srpskih, u kome je detaljno obrazložio svoj stav o tome kako treba... »

Komentari

06.04.2008 11:28
P. Sever-Sena
Dragi moj Zorane:
Zato si im smetao moj dragi Zorane i pored toliko "prijatelja" u Srbiji i van nje koji su morali da vode racuna o Tvom dobrobitu a nisu.
07.04.2008 01:04
Mitrovicanac
Djindjiç je na vreme svatio o problemu Kosova, ali sta kada je sila u pitanju, i albanci su to ne samo da su svatili ali i doziveli da nista vezano sa Srbijom niti kultura, vera, jezik itd., sobzirom da nisu moçni bili moralisu da cute izuzev pojedinaca sto su odgovorili zatvorem.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi