Povezane vesti

Generalna skupština UN nada za nove pregovore

Dnevnik utorak, 08. april 2008

Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić najavio je da će Srbija u septembru zatražiti na Generalnoj skupštini UN da se Međunarodni sud pravde izjasni o tome da li je jednostrana nezavisnost Kosova proglašena u skladu s međunarodnim pravom. „Mi mislimo da za tako nešto možemo da dobijemo većinu i da... »

Jeremić: Tražićemo kompromis

Večernje novosti utorak, 08. april 2008

KRATKOROČNI cilj Srbije je da ograniči broj zemalja koje će priznati jednostranu nezavisnost Kosova i Metohije, a dugoročni cilj je postizanje kompromisnog rešenja koje će doneti mir i stabilnost regionu i njegovu integraciju u EU - izjavio je šef srpske diplomatije Vuk Jeremić. - Oni koji su... »

Međunarodni sud bi trebalo da se izjasni o Kosovu

Danas ponedeljak, 07. april 2008

Vuk Jeremić, ministar spoljnih poslova Srbije
Beograd - Srbija će u septembru zatražiti na Generalnoj skupštini UN da se Međunarodnom sudu pravde uputi zahtev da se izjasni o tome da li je jednostrana nezavisnost Kosova i Metohije proglašena u skladu s međunarodnim pravom - najavio je juče ministar spoljnih... »

Međunarodni sud bi trebalo da se izjasni o Kosovu

Danas ponedeljak, 07. april 2008

Vuk Jeremić, ministar spoljnih poslova Srbije
Beograd - Srbija će u septembru zatražiti na Generalnoj skupštini UN da se Međunarodnom sudu pravde uputi zahtev da se izjasni o tome da li je jednostrana nezavisnost Kosova i Metohije proglašena u skladu s međunarodnim pravom - najavio je juče ministar spoljnih... »

Komentari

07.04.2008 21:57
Keni
Gospodin Jeremicu ne znam dali to vi znate? Prvo bi trebala Serbija da ispunjava zahteve prema Medjunarodnog suda. Pa tek tada da trazi pravu od tog suda.
08.04.2008 02:19
Moon
Keni - prvo nauci srpski da govoris i pises - pa se onda javi. Ocigledno, siptarski te sluzi bolje!
08.04.2008 14:42
Keni
MOON-Ja priznajem da vi pricate i pisete bole nego ja. Ali vi trebate da naucite HISTORIJU. I kada budete to naucili saznacete dve vazne stvari:1. Mi nismo Siptari. Nego mi smo na Albanskom SHQIPËTARË a na Srpskom ALBANCI. I pod 2. Kosovo nije nikada bilo deo Srbije, nego Kosovo bila je do 17.02.2008 okupirana od strane Srbije.
08.04.2008 15:10
anita
za nove pregovore normalno posto znas date ceka 4 veta ulas u NATO haha
08.04.2008 16:30
ALeksandar Veliki
Ti Gospodine sto si na siptarskom "siptar" a na srbskom albanac molio bih te da mi pojasnis tu "HISTORIJU"i u kojoj skoli si je ucio da je ***SVETA SRBSKA ZEMLJA***KOSOVO I METOHIJA okupirana od SRBA i kada voleo bih i ja da saznam nesto novo o toj zemlji koja je vekovima koriscena kao vojni poligon za unistavanje SRBA.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi