Povezane vesti

Veće plate u zdravstvu i prosveti?

B92 sreda, 09. april 2008

B92: Veće plate u zdravstvu i prosveti?
Beograd -- Zaposleni u zdravstvu i prosveti dobiće u aprilu jednokratnu pomoć od tri hiljade dinara i povećanje zarada od pet odsto.
U Vladi Srbije je najavljeno da će zaposleni u državnoj upravi, teritorijalnoj autonomiji i lokalnoj samoupravi dobiti jednokratnu pomoć od pet hiljada dinara i povećanje zarada od tri odsto a zaposleni u oblasti kulture... »

Vlada o povećanju plata

B92 sreda, 09. april 2008

B92: Vlada o povećanju plata
Beograd -- Vlada Srbije sutra bi trebalo da usvoji predlog kojim bi se odobrila jednokratna novčana pomoć i povećanje zarada od 3 do 5 odsto za zaposlene koji plate primaju iz budžeta.
Inicijativa za to potekla je sa sastanka predsednika Srbije Borisa Tadića sa predstavnicima sindikata i za cilj ima ublažavanje socijalnih posledica povećanja cene prehrambenih proizvoda i energenata. Zaposleni u prosveti i... »

Povećanje plata činovnicima

Pink sreda, 09. april 2008

Jednokratnu pomoć do 5.000 dinara i povećanje plata od tri odsto
Državni činovnici će dobiti jednokratnu pomoć od 3.000 do 5.000 dinara i povećanje plata od tri odsto, a ovim su obuhvaćeni i zaposleni u Geodetskom zavodu, izjavio je danas ministar za državnu upravu Milan Marković. On je na... »

Državnim službenicima povećavaju plate

Mondo sreda, 09. april 2008

Zaposleni koji plate primaju iz budžeta dobiće u aprilu jednokratnu pomoć i povećanje zarada od tri do pet odsto, saopštili su ministri zdravlja i državne uprave i lokalne samouprave, Tomica Milosavljević i Milan Marković. Zaposleni u zdravstvu i prosveti dobiće jednokratnu pomoć od 3.000 dinara i... »

Jednokratna pomoć i povećanje plata u zdravstvu, lokalnoj samoupravi i prosveti

RTS sreda, 09. april 2008

Zaposleni koji plate primaju iz budžeta dobiće u aprilu jednokratnu pomoć i povećanje zarada od tri do pet odsto, saopštili su ministri zdravlja i državne uprave i lokalne samouprave, Tomica Milosavljević i Milan Marković na konferenciji za novinare u Vladi Srbije. Zaposleni u zdravstvu i prosveti... »

Komentari

21.04.2008 09:04
Mara
zašto državni službenici u pravosuđu ne dobijaju povećanje plata?
21.04.2008 10:59
raca007
Obecanje, ludo radovanje.
Radnik sam lokalne uprave (opstina Raca) i uzeh prase za Uskrs pa da platim kad dobijem 5000,00 verujuci ovome sto rece Ministar Markovic, kad u vestima od 10.04.2008 G-din Markovic i ne pominje radnike lokalne sanouprave.
Pa se pitam a pitam G-dina Markovica kako sad da platim prase. Ja bih da ga vratim ali prodavac nece da ga primi pa mi preti i tuzbom.
24.04.2008 12:31
dacca
sve je velika laz jer danas 24.4. nema obecane jednokratne pomoci a trebalo je da dobijemo do uskrsa. prosvetni sam radnik i ovo bi mi bila velika pomoc. kako budu drzali obecanja tako cemo glasati za njih.
Pošaljite vaš komentar »

Sponzorisani linkovi

Humanost.org
Add to Google
©2008 Naslovi