Povezane vesti

Doris Pak: EU nikome ne sugeriše

B92 četvrtak, 10. april 2008.

B92: Doris Pak: EU nikome ne sugeriše
Beograd -- Ponuda Havijera Solane da Srbija potpiše Sporazum sa EU pre izbora 11. maja nije pokusaj mešanja u unutrašnje stvari Srbije, kažu u Evropskom parlamentu.
Šefica delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Doris Pak izjavila je da ponuda Havijera Solane nije pokušaj mešanja u unutrašnje stvari Srbije. Visoki predstavnik Evropske unije Havijer Solana izjavio je da Beograd... »

Potpis pre izbora?

Pink četvrtak, 10. april 2008.

Doris Pak: Moguće da se Srbiji ponudu SSP pre 11. maja
Šefica delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Doris Pak ocenila je da postoji realna mogućnost da Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju bude ponuđen Srbiji na potpisivanje pre izbora zakazanih za 11. maj. Doris Pak je istakla da bi takvim činom bila... »

Pak: Ponuda Solane nije mešanje u unutrašnje stvari Srbije

RTS četvrtak, 10. april 2008.

RTS: Pak: Ponuda Solane nije mešanje u unutrašnje stvari Srbije
Šef delegacije Evropskog parlamenta za jugoistočnu Evropu Doris Pak izjavila je da ponuda visokog predstavnika Havijera Solane da Beograd pre 11. maja potpiše sporazum o pridruživanju sa Unijom nije pokušaj mešanja u unutrašnje stvari Srbije. Solanina izjava je u funkciji naše želje da pomognemo... »

Komentari

10.04.2008 14:04
Srecko Sojic
Meni je i Evrope i EU i NATO-a i AMERIKE i njihovog "dusebriznistva o Srbiji i njenim gradjanima" vec pun kofer!
Sva carstva i imerije, zajednice, megalomanske zamisli na ovim Balkanskim prostorima su dozivele krah, pa ce i ovo!
Pitajte narode u EU da li su oni da im se nakaci jos neko na grbacu! Ne politicare! Strajk u Madjarskoj, svi iz EU strajkuju u Sloveniji! Ako su u deficitu sa takvim kadrom, onda nas mogu tamo i danas primiti da im pojacamo redove! SRAMOTA! Kakve gluposti! Kao da smo mi retardi!
10.04.2008 18:38
slobo
Sad ce pre izbora da ponude ukidanje viza, pa ce pre izbora da ponude potpisivanje ugovora o pridruzivanju, pa kad tadic pobedi onda dolazi Hag, posle toga pred sam prijem u EU morate priznati Kosovo kao samostalnu drzavu i eto vas u Evropi, e moj Tadicu tako se ne vodi drzava, neces ovaj put pobediti.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi