Tadić: Moguće i sa DSS-om i LDP-om
Tadić: Moguće i sa DSS-om i LDP-om
B92 četvrtak, 10. april 2008.
Beograd, Novi Sad -- Boris Tadić izjavio da su mogući razgovori o novoj vladi sa DSS-om "ako se stvarno vrati evropskom putu" i sa LDP-om, ukoliko promeni svoju politiku prema Kosovu.
Predsednik Srbije i predsednik Demokratske stranke naveo je i da ne vidi nikakvu mogućnost da DS vladu formira sa ključnim oponentima, SRS-om, jer imaju potpuno različitu ideologiju, dok je za socijaliste naveo da moraju mnogo... »
Tadić spreman da zaboravi uvrede
EMportal četvrtak, 10. april 2008.
Predsednik Srbije i Demokratske stranke, Boris Tadić izjavio je danas da je spreman da zaboravi sve uvrede i optužbe iz predizborne kampanje i da posle izbora razgovara o formiranju vlade sa svim strankama koje su za evropsku budućnost i očuvanje integriteta Srbije.
Tadić je rekao da nema poželjnih ili nepoželjnih partnera, već onih sa kojima je moguće da se ostvare ciljevi koji su navedeni u pet principa na kojima je formirana i odlazeća vlada. "Zanima me politička praksa, a ne poruka, jer... »
Tadić: Imamo fotorobota budućeg premijera
Mondo četvrtak, 10. april 2008.
Predsednik Srbije i Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je da je spreman da zaboravi sve uvrede i optužbe iz predizborne kampanje i da posle izbora razgovara o formiranju vlade sa svim strankama koje su za evropsku budućnost i očuvanje integriteta Srbije. Tadić je u intervjuu agenciji Beta... »
Tadić spreman da zaboravi uvrede
Pink četvrtak, 10. april 2008.
Tadić: O vladi sa svima koji žele u EU i integritet zemlje
Predsednik Srbije i Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je da je spreman da zaboravi sve uvrede i optužbe iz predizborne kampanje i da posle izbora razgovara o formiranju vlade sa svim strankama koje su za evropsku budućnost i očuvanje integriteta Srbije.... »
Šutanovac: Tehnička Vlada potpisuje SSP
EMportal četvrtak, 10. april 2008.
Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je da će tehnička Vlada Srbije potpisati Sporazum o stabilizaciji i pridruženju sa EU ako joj to bude ponuđeno.
"Potpisaćemo SSP ako nam ga ponude. Imamo pun kapacitet da to učinimo i ubeđen sam u to da većina građana Srbije to i očekuje. To je naš dug prema 2,3 miliona birača koji su glasali za evropski put Srbije, odnosno za Borisa... »
Šutanovac: Ista politika DSS-NS i SRS
Mondo četvrtak, 10. april 2008.
Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je da će tehnička Vlada Srbije potpisati Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) sa Evropskom Unijom, ukoliko joj bude ponuđen. "Potpisaćemo SSP ako nam ga ponude. Imamo pun kapacitet da to učinimo i ubeđen sam u to da većina građana Srbije to i... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
u evropi ces se stideti da kazes da si Srbin bas zato sto neznas sta je patriotizam. Ja kad kazem SRBIJA srce mi je puno, a tebi? Inace sam iz REPUBLIKE SRPSKE a zivim u Evropi tacnije u Holandiji, ustajem u 6 a lijezem u 23 sata, zivim da prezivim, a ti sigurno mislis da u evropi padaju evrici sa neba, da radis u Srbiji onoliko koliko ja ovde imao bi isto onoliko kao ja, samo bez nostalgije.
nadam se da ces se opametiti ti i oni sto misle kao ti, nadam se, u stvari znam sigurno da ste u manjini. ZIVELA SRBIJA, ZIVELA REPUBLIKA SRPSKA, ZIVEO SAV SRPSKI NAROD
Znam ja da nije lako, ali je smešno da se non-stop javljaju ljudi koji žive u inostranstvu i kukaju i ubeđuju nas da je u Srbiji bolje nego u EU a da će nam biti još bolje sa radikalima i kompanijom, i da pri tom i dalje ostaju u toj "truloj" evropi da rade za "siću" daleko od "voljene" Srbije. Ajde više ne smarajte...
Izgleda da Tadić nema koga za premijera da postavi pa je krenuo da se dodvorava Koštunici opet. Bruko jedna, utopićete se u DSS...
Svi koji zele iz zemlje treba da probaju i netreba nikoga ubjedivati sta je bolje tamo ili ovamo ili... uvjek se namece odgovor "ako ti je bolje ovdje sto se nevratis"... ili za izbjeglice kad se sjete rodnog kraja pa im kazu "Ako ti je bilo bolje tamo sto nisi ostao"... sve je relativno...
ja stvarno ne razumem šta si ovim želeo reći?!?! Šta bi bilo kad bi bilo?