I Dinkić i Đilas bili na meti atentatora
I Dinkić i Đilas bili na meti atentatora
Građanski list petak, 11. april 2008.
BEOGRAD – Bivši pripadnici Državne bezbednosti Republike Srpske planirali su atentat na tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića i ministre Dragana Đilasa i Mlađana Dinkića, potvrđeno je Beti juče u tužilaštvu. Istu informaciju je u emisiji "Kažiprst" na B92 izneo i ministar bez portfelja... »
Atentat planiran i na Dinkića i Đilasa
Dnevnik petak, 11. april 2008.
Bivši pripadnici Državne bezbednosti Republike Srpske planirali su atentat na tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića i ministre Dragana Đilasa i Mlađana Dinkića, potvrđeno je Beti u Tužilaštvu. Tu informaciju juče je izneo ministar bez portfelja Dragan Đilas. U Tužilaštvu je ranije rečeno da... »
Atentat pripreman na Đilasa i Dinkića!
Večernje novosti petak, 11. april 2008.
BEOGRAD - Bivši pripadnici Državne bezbednosti Republike Srpske planirali su atentat na tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića i ministre Dragana Đilasa i Mlađana Dinkića, potvrđeno je u četvrtak u Tužilaštvu. U četvrtak pre podne tu informaciju prvi je otkrio ministar bez portfelja Dragan... »
Na meti atentatora i Đilas i Dinkić
Politika petak, 11. april 2008.
Bivši pripadnici Državne bezbednosti Republike Srpske, koji su planirali atentat na tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića, nameravali su da ubiju i ministre Dragana Đilasa i Mlađana Dinkića, rekao je „Politici” Bruno Vekarić, portparol Tužilaštva za ratne zločine. Tu informaciju prvi je... »
Planiran atentat i na Đilasa i Dinkića
Danas petak, 11. april 2008.
Tužilac za ratne zločine nije jedini kojem je ugrožen život
Beograd, Banjaluka - Bivši pripadnici Državne bezbednosti Republike Srpske planirali su atentat na, pored tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića, ministre Dragana Đilasa i Mlađana Dinkića, potvrđeno je agenciji Beta iz Tužilaštva za ratne zločine, dok je ministar... »
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Ne samo Vukcevica sad jos Djilasa i Dinkica a do 11. Maja ce te izmisliti i Tadica pa Cedu Jovanovica i sve ostale izdajnike. Sami ce oni da se poubijaju nece sa njima niko da prlja ruke. Prestanite sa lazima prvo ste servirali da ce biti smak sveta ako pobedi DSS/NS a jos gore SRS samo ste Vi Bogom dani da vodite "pravu" Politiku. U lazi su kratke noge to je Narodna poslovica i pokazace se i dokazati da je tako. Ako imate dostojanstva sto je malo za verovati onda bi ste Narodu ponudili stvarno neki plan i put i nadu za bolji zivot a ne lazima da im bacate maglu u lice u nadi da ce te uspeti. Bruka i sramota tipicno DS/LPD-Canak
Jesi l' ti mozda taj patriota koji je pretukao onu izdajnicu u Novom Sadu?
Naravno, sve "patriote" iz tadašnje vlasti su usput postali milioneri i milijarderi. Da su i oni prošli isto kao i ostali narod pa da me neko i ubedi da je sve to zbog EU i NATO, ovako... sve je to samo prazna priča koja se prodaje naivnom narodu koji je od inostranstva jedino video Crnu Goru.
pa ko je ovo napisao? :) Ja sam odgovorio da ni ja vas neću razumeti i šta se sad tu potresaš. Ti si izneo svoje mišljenje, a ja svoje.
Ja sam srpski patriota i nacionalista, samo nisam šovinista, a za tebe je to nešto ružno i zato me nazivaš izdajnikom što ja tebe nisam. Ja verujem da vi mislite najbolje, ali vam je metod postizanja cilja pogrešan i obično proizvodi potpuno suprotan efekat što se stalno iznova dokazje.
Gde se meri taj patriotizam pa da izmerimo moj i tvoj da vidimo čiji je veći. Odakle tebi monopol na patriotizam, ja sam Patriota!