Povezane vesti

Koštunica o Kosovu, izborima...

Pink nedelja, 13. april 2008

Pitanje Kosova je i pitanje da li smo država
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica rekao je da je za njega pitanje Kosova pitanje da li smo mi država i da li mi sebe poštujemo kao narod ili smo marionetska država koja trguje svojim životnim interesima . On je u intervjuu Presu rekao da je za njega Kosovo... »

Koštunica: Kosovo više od politike

B92 subota, 12. april 2008

B92: Koštunica: Kosovo više od politike
Beograd -- Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica rekao je da je za njega "pitanje Kosova pitanje da li smo mi država".
On je dodao da je to pitanje i "da li mi sebe poštujemo kao narod ili smo marionetska država koja trguje svojim životnim interesima". Koštunica je u intervjuu Presu rekao da je za njega Kosovo više od politike, teritorije, od... »

Koštunica: Pitanje Kosova je i pitanje da li smo država

RTS subota, 12. april 2008

RTS: Koštunica: Pitanje Kosova je i pitanje da li smo država
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica rekao je, u intervjuu 'Presu', da je 'pitanje Kosova pitanje da li smo mi država i da li mi sebe poštujemo kao narod ili smo marionetska država koja trguje svojim životnim interesima'. Koštunica je rekao da je Kosovo apsolutno najvažnije pitanje. 'Za mene... »

Koštunica: Moj stav prema Eu zavisi i od stava EU prema Srbiji

RTV subota, 12. april 2008

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica rekao je da je za njega "pitanje Kosova pitanje da li smo mi država i da li mi sebe poštujemo kao narod ili smo marionetska država koja trguje svojim životnim interesima". On je u intervjuu današnjem "Presu" rekao da je za njega Kosovo više od... »

Komentari

12.04.2008 13:31
bubica
Koji ti narod Kostunice postujes? pogledaj se i reci sebi koga ti volis i postujes. Postujes nekolicinu Srba na Kosovu, a nepostujes ni njih jer ih stalno nagovarate na zlo. zlo, a negledas kako ti zivi ovaj narod u Srbiji od kako si ti presednik vlade. Malo se vrati unazad pa vidi sta si sve pozitivno uradio za ovu Srbiju?
12.04.2008 13:57
S.Jovanović
Životni interes Srbije je da živi, kao bi nekada mogla u nekoj novoj budućoj svetskoj podeli karata nešto učini i po pitasnju Kosova i Metohije. Sa političarem kao što je Koštunica Srbiji nema života, a samim tim ni Kosova! Treba pogledati istini u oči a ne radi ostanka i opstanka na vlasti po svaku cenu, Srbiju gurati u propadanje! Okanite se te demagogoije g. bivši predsedniče vlade, nije valjda vaša vlast skuplja od države i naroda. Jedan pre vas je isto tako pre 5 oktobra umislio da je Mesija, pa vidimo kao smo prošli s njim.
12.04.2008 16:11
Mitrovicanac
Gospodo!
Prirodno je odvajanje, muz i zena, ako nemaju zajednickih interes dolazi do odvajanja, bez obzira dali se obojica slazu ili drugih i vremenom se pomiri.
12.04.2008 17:20
ana
slazem se sa predhodnicima neznam sta vise oce od nas da je bio pravi premijer do sada bi bili zemlja koju svi postuju. volim i ja kosovo ali ocu da nam bude bolje. on samo igra neku losu ratnu igru
12.04.2008 19:18
anita
bravo ana cestitam balkanac zna samo pusku
12.04.2008 22:09
KEN
ANA, potpuno ste u PRAVU. Da je Gospodin Kostunica i drugi Srpski politicari mislili kao sto vi mislite. Serbija bi bila 20 GODINE u napred. I KOSOVO ne bi mogla da postane DRZAVA:
Pošaljite vaš komentar »

Sponzorisani linkovi

Add to Google
©2008 Naslovi