Koštunica o Kosovu, izborima...
Koštunica o Kosovu, izborima...
Pink subota, 12. april 2008.
Pitanje Kosova je i pitanje da li smo država
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica rekao je da je za njega pitanje Kosova pitanje da li smo mi država i da li mi sebe poštujemo kao narod ili smo marionetska država koja trguje svojim životnim interesima . On je u intervjuu Presu rekao da je za njega Kosovo... »
Koštunica: Kosovo više od politike
B92 subota, 12. april 2008.
Beograd -- Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica rekao je da je za njega "pitanje Kosova pitanje da li smo mi država".
On je dodao da je to pitanje i "da li mi sebe poštujemo kao narod ili smo marionetska država koja trguje svojim životnim interesima". Koštunica je u intervjuu Presu rekao da je za njega Kosovo više od politike, teritorije, od... »
Koštunica: Pitanje Kosova je i pitanje da li smo država
RTS subota, 12. april 2008.
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica rekao je, u intervjuu 'Presu', da je 'pitanje Kosova pitanje da li smo mi država i da li mi sebe poštujemo kao narod ili smo marionetska država koja trguje svojim životnim interesima'. Koštunica je rekao da je Kosovo apsolutno najvažnije pitanje. 'Za mene... »
Koštunica: Moj stav prema Eu zavisi i od stava EU prema Srbiji
RTV subota, 12. april 2008.
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica rekao je da je za njega "pitanje Kosova pitanje da li smo mi država i da li mi sebe poštujemo kao narod ili smo marionetska država koja trguje svojim životnim interesima". On je u intervjuu današnjem "Presu" rekao da je za njega Kosovo više od... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Prirodno je odvajanje, muz i zena, ako nemaju zajednickih interes dolazi do odvajanja, bez obzira dali se obojica slazu ili drugih i vremenom se pomiri.