Tuča navijača Vojvodine i Partizana

Tuča navijača Vojvodine i Partizana

B92 subota, 12. april 2008.

Novi Sad -- Šest osoba povređeno je u Novom Sadu tokom tuče navijača Vojvodine i Partizana pred današnju utakmicu ova dva kluba. Privedeno je 30 osoba, saopštila je policija.
Među povređenima je četvoro navijača, jedan policajac i snimatelj novosadske televizije Panonija. Navijačima koji su, nakon sukoba, dovedeni u Urgentni centar, odmah je pružen pomoć i pušteni su kući. Jedan od njih ima ubodnu... »

Tuča navijača Vojvodine i Partizana, napadnuta ekipa TV Panonije

RTV subota, 12. april 2008.

NOVI SAD - Grupa navijača Vojvodine i Partizana sukobila se danas oko 13 sati u centru Novog Sada, kod hotela "Putnik", a prema navodima očevidaca, u tuči su korišćeni i noževi. Portparol novosadske policije Stevan Krstić rekao je da je još u toku istraga o tom incidentu, kao i da će policija u... »

Komentari

12.04.2008 20:31
S.Jovanović
Kakav fudbal, takvi i navijači... žalosno!
Pošten svet je davno prestao da odlazi na fudbalske utakmice, sećam se da je mene moj otac ponekad vodio na stadion. Danas a i zadnjih petnaest godina, ja se ne bih usudio da povedem svog sina na utakmicu, da ga ne bi neki idiot pogodio flašom, petardom, bakljom.. ili da ne bi upali u neku tuču bandi i sl. Danas na stadion, na žalost dolazi ološ da leči neke svoje komplekse... malo je tu pravih ljubitelja sporta i igre!
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi