Svima korist od S S P
Svima korist od S S P
Pink nedelja, 13. april 2008.
Treba što pre potpisati S S P, smatra Tadić
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da pridruživanje Srbije EU nema alternativu i da potpisivanje S S P-a donosi korist svim građanima Srbije i privredi. Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da Srbija treba što pre da potpiše Sporazum o stabilizaciji i... »
Tadić: SSP privlači i ruski kapital
B92 nedelja, 13. april 2008.
Beograd, Podgorica -- Potpisivanjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU mogu se privući i ruske investicije, izjavio predsednik Srbije Boris Tadić.
"Nema nikakve dileme. Ja bih takođe voleo da vidim da se sporazum o slobodnoj trgovini sa Ruskom Federacijom ratifikuje u Dumi, što se do sada nije desilo. Tako bismo imali veću sigurnost za sprovođenje tog sporazuma u... »
Tadić: sporazum sa EU će privući i ruske investicije
RTV nedelja, 13. april 2008.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da "nema nikakve dileme" da se potpisivanjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU mogu privući i ruske investicije. "Nema nikakve dileme. Ja bih takođe voleo da vidim da se sporazum o slobodnoj trgovini sa Ruskom Federacijom ratifikuje u... »
Tadić: "Čist račun, duga ljubav" sa Rusijom
Mondo nedelja, 13. april 2008.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da "nema nikakve dileme" da se potpisivanjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU mogu privući i ruske investicije. "Nema nikakve dileme. Ja bih takođe voleo da vidim da se sporazum o slobodnoj trgovini sa Ruskom Federacijom ratifikuje u Dumi, što... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari