Rupel i Ban o Kosovu
Rupel i Ban o Kosovu
B92 nedelja, 13. april 2008.
Beograd, Ljubljana -- Dimitrij Rupel sa generalnim sekretarom UN Ki Mun Banom razgovarao o izbegavanju konfrontacija na Kosovu i opasnosti njegovog deljenja
Slovenački šef diplomatije i predsednik Saveta za opšte i spoljne poslove EU, Dimitrij Rupel nalazi se u poseti SAD, gde je u subotu razgovarao sa Banom. Centralna tema razgovora bio je zapadni Balkan, odnosno situacija na Kosovu... »
Rupel i Ban Ki Mun o novim idejama za Kosovo
RTV nedelja, 13. april 2008.
NJUJORK - Šef slovenačke diplomatije Dimitrij Rupel izjavio je, posle razgovora u Njujorku s generalnim sekretarom UN, da Ban Ki-mun ima nekoliko novih ideja u vezi s pitanjem Kosova i Metohije. "Iz razgovora se videlo da on ima nekoliko novih ideja, čemu ćemo i mi u EU morati da posvetimo pažnju i... »
Rupel i Ban: Nove ideje o Kosovu
RTS nedelja, 13. april 2008.
Šef slovenačke diplomatije Dimitrij Rupel izjavio je, posle razgovora u Njujorku s generalnim sekretarom UN, da Ban Ki-mun ima nekoliko novih ideja u vezi s pitanjem Kosova i Metohije. 'Iz razgovora se videlo da on ima nekoliko novih ideja, čemu ćemo i mi u EU morati da posvetimo pažnju i da ih... »
Rupelove nove ideje
Pink nedelja, 13. april 2008.
Rupel i Ban o zapadnom Balkanu i Kosmetu
Šef slovenačke diplomatije Dimitrij Rupel izjavio je, posle razgovora u Njujorku s generalnim sekretarom UN, da Ban Ki-mun ima nekoliko novih ideja u vezi s pitanjem Kosova I Metohije. Iz razgovora se videlo da on ima nekoliko novih ideja, čemu ćemo i mi u EU morati da... »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
nam više raznim novim idejama, molim Vas.
Nema nama propasti bez Vaše pomoći!
Učinite nešto konkretno, i to je to!