Rupel i Ban o Kosovu

Rupel i Ban o Kosovu

B92 nedelja, 13. april 2008.

Beograd, Ljubljana -- Dimitrij Rupel sa generalnim sekretarom UN Ki Mun Banom razgovarao o izbegavanju konfrontacija na Kosovu i opasnosti njegovog deljenja
Slovenački šef diplomatije i predsednik Saveta za opšte i spoljne poslove EU, Dimitrij Rupel nalazi se u poseti SAD, gde je u subotu razgovarao sa Banom. Centralna tema razgovora bio je zapadni Balkan, odnosno situacija na Kosovu... »

Rupel i Ban Ki Mun o novim idejama za Kosovo

RTV nedelja, 13. april 2008.

NJUJORK - Šef slovenačke diplomatije Dimitrij Rupel izjavio je, posle razgovora u Njujorku s generalnim sekretarom UN, da Ban Ki-mun ima nekoliko novih ideja u vezi s pitanjem Kosova i Metohije. "Iz razgovora se videlo da on ima nekoliko novih ideja, čemu ćemo i mi u EU morati da posvetimo pažnju i... »

Rupel i Ban: Nove ideje o Kosovu

RTS nedelja, 13. april 2008.

RTS: Rupel i Ban: Nove ideje o Kosovu
Šef slovenačke diplomatije Dimitrij Rupel izjavio je, posle razgovora u Njujorku s generalnim sekretarom UN, da Ban Ki-mun ima nekoliko novih ideja u vezi s pitanjem Kosova i Metohije. 'Iz razgovora se videlo da on ima nekoliko novih ideja, čemu ćemo i mi u EU morati da posvetimo pažnju i da ih... »

Rupelove nove ideje

Pink nedelja, 13. april 2008.

Rupel i Ban o zapadnom Balkanu i Kosmetu
Šef slovenačke diplomatije Dimitrij Rupel izjavio je, posle razgovora u Njujorku s generalnim sekretarom UN, da Ban Ki-mun ima nekoliko novih ideja u vezi s pitanjem Kosova I Metohije. Iz razgovora se videlo da on ima nekoliko novih ideja, čemu ćemo i mi u EU morati da... »

Komentari

14.04.2008 08:36
Dušan
Vi "svetski" i "evropski" političari, ne pomažite
nam više raznim novim idejama, molim Vas.
Nema nama propasti bez Vaše pomoći!
Učinite nešto konkretno, i to je to!
Pošaljite vaš komentar »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi