"Saslušan sam među stotinu svedoka"
"Saslušan sam među stotinu svedoka"
B92 nedelja, 13. april 2008.
Beograd, Kragujevac -- Bivši funkcioner Socijalističke partije Srbije Milorad Vučelić potvrdio da je saslušan u okviru istrage o ubistvu novinara Slavka Ćuruvije.
On je rekao da je saslušan pre godinu dana, među stotinu svedoka. Vučelić je u saopštenju naveo da ga samo laži i zlonamerno pakovanje "vesti" mogu dovesti u vezu sa pomenutim zločinom i izrazio nezadovoljstvo što se "zlonamernim... »
Vučelić svedok u slučaju Ćuruvija
Mondo nedelja, 13. april 2008.
Bivši funkcioner Socijalističke partije Srbije Milorad Vučelić potvrdio je u nedelju da je saslušan u okviru istrage o ubistvu novinara Slavka Ćuruvije, ali pre godinu dana, među stotinu svedoka. U saopštenju dostavljenom Tanjugu, Vučelić je naveo da ga samo laži i zlonamerno pakovanje "vesti" mogu... »
Vučelić: Saslušan sam pre godinu dana među stotinu svedoka
RTS nedelja, 13. april 2008.
Povodom vesti koju su u subotu saznali i objavili mediji, uključujući i RTS, da je u okviru istrage ubistva Slavka Ćuruvije kao svedok ispitan i nekadašnji funkcioner SPS-a Milorad Vučelić, jer je njegov mobilni telefon korišćen u blizini mesta ubistva, u našu redakciju stiglo je saopštenje... »
Svedok, a ne osumnjičeni
Pink nedelja, 13. april 2008.
MUP nikada nije uzimao izjave u vezi sa ubistvom Ćuruvije
Izjava koju je bivši funkcioner Socijalističke partije Srbije Milorad Vučelić dao povodom ubistva novinara Slavka Ćruvije data je pre godinu dana u svojstvu svedoka a ne osumnjičenog, rečeno je u MUP-u. MUP nikada nije uzimao izjavu u vezi s tim slučajem, kazali su u... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Komentari na drugim sajtovima
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi