Povezane vesti
Politika - ukratko...
Glas javnosti sreda, 16. april 2008.
Koštunica: Neka se dopuni Sporazum BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica naveo je juče da će podržati potpisivanje Sporazuma sa EU ako on bude dopunjen „rečenicom koja potvrđuje da je Kosovo sastavni i netuđivi deo Srbije“, javlja Beta. - Spreman sam da u slučaju da EU potvrdno... »
DOPUNITI SPORAZUM SA EU
Kurir sreda, 16. april 2008.
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica rekao je juče da će podržati potpisivanje sporazuma sa EU ako on bude dopunjen „rečenicom koja potvrđuje da je Kosovo sastavni i neotuđivi deo Srbije“. - Spreman sam da, u slučaju da EU potvrdno odgovori, odmah i najsnažnije podržim potpisivanje... »
Koštunica: Odmah potpisati dopunjeni SSP
Građanski list sreda, 16. april 2008.
BEOGRAD – Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica naveo je juče da će podržati potpisivanje sporazuma sa EU ako on bude dopunjen "rečenicom koja potvrđuje da je Kosovo sastavni i neotuđivi deo Srbije". – U slučaju da EU potvrdno odgovori, spreman sam da odmah i najsnažnije podržim potpisivanje... »
Neistine o sporazumu
Večernje novosti sreda, 16. april 2008.
POTPREDSEDNIK DS Dragan Šutanovac izjavio je da je lider DSS Vojislav Koštunica ponovo izneo „flagrantne neistine“ o Sporazumu sa EU. - Koštunica vrlo dobro zna, iako se sada pravi da je neobavešten, da je tekst sporazuma identičan onom koji je parafiran odlukom Vlade Srbije na čijem je čelu... »
Dajte nam garancije
Večernje novosti sreda, 16. april 2008.
PREDSEDNIK Vlade Vojislav Koštunica izjavio je da će podržati potpisivanje sporazuma sa EU ako on bude dopunjen rečenicom koja potvrđuje da je Kosovo sastavni i neotuđivi deo Srbije. On je dodao da će, ako EU pod pritiskom SAD i NATO odbije taj predlog, biti jasno da NATO želi potpis kako bi tvrdio... »
Moguć potpis i bez odobrenja vlade
Danas sreda, 16. april 2008.
Vojislav Koštunica traži dopunu sporazuma sa EU odredbom o Kosovu
Beograd - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica naveo je juče da će podržati potpisivanje sporazuma sa EU ako on bude dopunjen "rečenicom koja potvrđuje da je Kosovo sastavni i neotuđivi deo Srbije". "Spreman sam da u... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
EU-i potrebna je vise Srbija, nego Srbiji EU.
Ja u njoj zivim, pa znam koja je kriza ovde!
Njima su samo potrebne drzave sa jeftinom radnom snagom da ih iskoriscavaju!!!