Povezane vesti

Savet Evrope podeljeno o Kosovu

B92 sreda, 16. april 2008.

B92: Savet Evrope podeljeno o Kosovu
Beograd, Strazbur -- Poslanici Parlamentarne skupštine Saveta Evrope izrazili su u Strazburu duboka neslaganja o posledicama proglašenja nezavisnosti Kosova.
Raspravu o Kosovu, naknadno uvrštenu u dnevni red, otvorio je Šveđanin Bjorn von Sidou iz Socijalističke grupe ističući da na Kosovu živi dva miliona Evropljana koji nisu zastupljeni u međunarodnim organizacijama, a koji bi... »

Parlamentarna skupština Saveta Evrope podeljena o Kosovu

RTS sreda, 16. april 2008.

RTS: Parlamentarna skupština Saveta Evrope podeljena o Kosovu
Poslanici Parlamentarne skupštine Saveta Evrope [SE] izrazili su u Strazburu duboka neslaganja o posledicama proglašenja nezavisnosti Kosova. Raspravu o Kosovu, naknadno uvrštenu u dnevni red, otvorio je Šveđanin Bjorn von Sidou iz Socijalističke grupe ističući da na Kosovu živi dva miliona... »

Kosovo deli parlamentarce Saveta Evrope

Mondo sreda, 16. april 2008.

Poslanici Parlamentarne skupštine Saveta Evrope izrazili su u sredu u Strazburu duboka neslaganja o posledicama proglašenja nezavisnosti Kosova. Raspravu o Kosovu, naknadno uvrštenu u dnevni red, otvorio je Šveđanin Bjorn von Sidou iz Socijalističke grupe ističući da na Kosovu živi dva miliona... »

Parlamentarna skupština SE o Kosovu

RTV sreda, 16. april 2008.

STRAZBUR - Poslanici Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (SE) izrazili su danas u Strazburu duboka neslaganja o posledicama proglašenja nezavisnosti Kosova. Raspravu o Kosovu, naknadno uvrštenu u dnevni red, otvorio je Šveđanin Bjorn von Sidou iz Socijalističke grupe ističući da na Kosovu živi... »

Rasprava o jednostranoj nezavisnosti

Pink sreda, 16. april 2008.

PS SE o posledicama proglašenja nezavisnosti Kosova
Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE) raspravljaće danas, trećeg dana redovnog prolećnog zasedanja, o posledicama proglašenja nezavisnosti Kosova, što je tema koja je stvorila podele ne samo među državama članicama, nego i unutar samih poslaničkih grupa. Rasprava... »

Komentari

16.04.2008 22:16
Ken
Pa Ljudi svaki NAROD voli Slobodu. Mi ALBANCI dosta smo patili. Na kraju i mi smo se Oslobodili i dobili DRZAVU. Onih koji ne moze da vide KOSOVU kao DRZAVU nek zatvaraju OCI.
16.04.2008 23:09
LIRIDON
Ono sto kazu Rusi za Kosovo, to isto ponove i Srbi u bilo kom sastanku ili samitu itd. Cudi me i izjava Gosp. Micunovica, sva tri Argumenata koje je on hteo da obrazlozi su bez Osnove. Zar moguce da je on zaboravio da Kosovo je bila Konstituivni Elemenat Federacije(koju su neki politicari sa svojim megalomanijom rasturili). Te prema tome razumljivo je bilo da se KOSOVO kad tad(mozhda malo kasno)ima da se izjasni kao Nezavisna DRZAVA. Ako nekome to smeta onda je sam kriv. Niti SUPERSILE nisu mogli silom da ih neko obozhava
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi