Povezane vesti
Tenis: Mečir: Super težak žreb
Pink sreda, 16. april 2008.
Selektor teniske Dejvis kup reprezentacije Slovačke Miloslav Mečir izjavio je posle žreba da težeg protivnika od Srbije Slovaci nisu mogli da dobiju . Super težak žreb! .Od svih mogućih protivnika mi smo dobili najtežeg - Srbiju! Ali, šta da se radi...Teši me činjenica da ćemo igrati kod kuće, na... »
Mečir: Super težak žreb, Vajda naš "špijun"
Mondo sreda, 16. april 2008.
Selektor Dejvis kup reprezentacije Slovačke Miloslav Mečir izjavio je posle žreba da "Slovaci nisu mogli da dobiju težeg protivnika od Srbije". "Ovo je bio super težak žreb! Od svih mogućih protivnika mi smo dobili najtežeg - Srbiju! Ali, šta da se radi...Teši me činjenica da ćemo igrati kod kuće,... »
Tenis: Obradović: Pobeda protiv Slovačke
Pink sreda, 16. april 2008.
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je nakon odluke da u meču za opstanak u Svetskoj grupi prestižnog takmičenja srpska teniska selekcija igra protiv Slovačke kao gost od 19. do 21. septembra ove godine, da je žreb sasvim zadovoljavajući i da očekuje pobedu našeg... »
Obradović: "Zadovoljan sam žrebom"
B92 sreda, 16. april 2008.
Selektor muške teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je da je zadovoljan ishodom žreba za baraž za dopunu Svetske grupe Dejvis kupa, na kome je njegov tim za protivnika dobio selekciju Slovačke. "Žreb je sasvim zadovoljavajući, s obzirom na protivnike koje smo mogli da dobijemo. Favoriti smo, važno je da se dobro i ozbiljno pripremimo za ovaj meč i naravno, očekujemo pobedu", rekao je Obradović, a preneo Teniski savez Srbije.
Teniseri Srbije na žrebu u Londonu nisu bili nosioci, pa su za protivnike mogli da dobiju Australiju, Austriju, Hrvatsku, Rumuniju, Belgiju, Koreju i Izrael. "Niko od nas nije želeo da izvučemo Australiju jer se Dejvis kup igra... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi