Povezane vesti
Jelašić: Ishod izbora važan za stabilnost dinara
EMportal četvrtak, 17. april 2008.
Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić ocenio da je za stabilnost dinara u budućnosti važan ishod parlamentarnih izbora 11. maja.
"Za stabilnost i kurs dinara važno je kako će proći izbori 11. maja i šta će se potom dešavati s direktnim stranim investicijama. Ipak, ja sam siguran, kao i do sada, da će se dinar izboriti", rekao je Jelašić za RTS. On je dodao... »
"Izbori utiču na stabilnost dinara"
B92 četvrtak, 17. april 2008.
Beograd -- Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić ocenio je danas da je za stabilnost dinara važan ishod parlamentarnih izbora 11. maja.
"Za stabilnost i kurs dinara važno je kako će proći izbori 11. maja, i šta će se nakon toga dešavati sa direktnim stranim investicijama. Ipak, ja sam siguran, kao i do sada, da će se dinar izboriti", kazao je Jelašić. On je dodao... »
Jelašić: Od izbora zavisi stabilnost dinara
Mondo četvrtak, 17. april 2008.
Guverner Narodne banke Srbije Radovan Jelašić ocenio je da je za stabilnost dinara u budućnosti vazan ishod parlamentarnih izbora 11. maja. "Za stabilnost i kurs dinara važno je kako će proći izbori 11. maja, i šta će se nakon toga dešavati sa direktnim stranim investicijama. Gostujući u jutarnjem... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi