Radikali spremni za vladu sa DSS-om

Radikali spremni za vladu sa DSS-om

EMportal četvrtak, 17. april 2008.

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da građani Srbije očekuju saradnju radikala i DSS posle parlamentarnih izbora.
"Ja ne vidim šta drugo očekuju građani Srbije. Mislim da ćemo pokušati sami da formiramo vladu. Ali, da imamo s kim da razgovaramo posle izbora, očigledno je", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare u Beogradu. Dodao je da... »

Nikolić: Građani očekuju saradnju SRS i D S S

RTS četvrtak, 17. april 2008.

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da građani Srbije posle izbora očekuju saradnju SRS i Demokratske stranke Srbije. Nikolić je na redovnoj stranačkoj konferenciji za novinare rekao da će radikali pokušati sami da formiraju vladu, ali i da 'imaju sa kim' da... »

Komentari

17.04.2008 16:14
patriota-Srbin
Najzad docice Bozja pravedna vlada koje ce biti bolje za sviju nas u Srbiji i Kosovu jer Bozja pravda uvek pobedi! A ovi Lazovi iz DS, G17, Canakova mafija i Cedina mafija svi gradjani su siti njih jer su opropastili celu drzavu sve su prodali sada nek prodaju i svoje zene Evropskoj uniji jer su izasli na vrh stapa? ULJEZI jedni!!!
17.04.2008 16:41
zagi
Najbolja vlada je samo g17 i ds i tu nema dileme. Radikali imaju svoju politiku, ali ovi drugi ni sami neznaju sta im je orjentacija, osim...
17.04.2008 16:55
Bora
Hej moj "Patrioto"!!! Koliko ste vi radikali puni mrznje prema svemu sto nije radikalsko. Kad bi vas neko merio sa siptarima ja mislim da ste vi gori i od njih. Mrzite ve oko sebe. Vi mislite da ce neko da investira u Srbiji ako vi dodjete na vlast? Grdno se varate. Vi ste najveci lopovi u Srbiji, Gledaj koliko vasi delegati u skupstini uzimaju para za dnevnice. Prvi ste na listi plackasa. Dosta vise da lazete i da druge optuzujete za lopovluk jer ste najgori...
17.04.2008 19:10
pravi patriota
kakva bozija vlada? licno poznajem mnogo radikala i oni nemaju veze sa bogom, puni su mrznje, kad spominju boga uglavnom ga opsuju, netolerantni su i prodali bi dusu djavolu. Da li bi to bila bozija ili djavolska vlada? Inace nisam simpatizer ni jedne jadne stranke u ovoj nesretnoj zemlji
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi