Tadić sutra pred SB UN
Tadić sutra pred SB UN
Pink petak, 18. april 2008.
SB UN razmatra izveštaje Ki Mun Bana i Joahima Rikera
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će u ponedeljak, na sednici Saveta bezbednosti UN posvećeenoj Kosovu, poručiti da Srbija neće odustati od borbe za očuvanje svog teritorijalnog integriteta, ali i da ostaje privržena opredeljenju za evropske integracije i... »
Tadić: Integritet Srbije najvažniji
RTS petak, 18. april 2008.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će, ukoliko bude morao da se opredeljuje između Evropske unije i Kosova i Metohije - izabrati integritet zemlje. Ako mi na kraju predsedničkog mandata bude postavljeno da se opredelim između evropske budućnosti i integriteta zemlje - ja ću izbarati... »
Tadić: Integritet ispred EU, država ispred DS
Mondo petak, 18. april 2008.
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da će, ukoliko bude morao da se opredeljuje između Evropske unije i Kosova - izabrati integritet zemlje. Ako mi na kraju predsedničkog mandata bude postavljeno da se opredelim između evropske budućnosti i integriteta zemlje - ja ću izbarati integritet... »
Tadić u Savetu bezbednosti o stanju na Kosovu
RTV petak, 18. april 2008.
BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić govoriće u ponedeljak, 21. aprila, na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija posvećenoj Kosovu i Metohiji, potvrđeno je danas Tanjugu u Kabinetu predsednika Republike. Tadić će učešće na sednici najvišeg tela svetske organizacije iskoristiti za... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi