Povezane vesti

Samardžić: Euleks nelegalan

B92 subota, 19. april 2008.

B92: Samardžić: Euleks nelegalan
Beograd -- Ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić rekao da je misija EU za Kosovo "nelegalna" i da ne postoji pravni osnov da ta misija zameni UNMIK.
"Ne postoji pravni osnov da dođe do zamene UNMIK-a bilo kime i čime, a EU misija je nelegalna. Zbog toga UN imaju veliki problem jer bi njihova misija propala i to bi bila veoma teska situacija, ne samo za tu misiju UN, već za... »

Zamena UNMIK-a Euleksom bez pravnog osnova

RTV subota, 19. april 2008.

BEOGRAD - Ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić ocenio je da je misija EU (EULEX) za Kosovo "nelegalna" i da ne postoji pravni osnov da ta misija zameni UNMIK. "Ne postoji pravni osnov da dođe do zamene UNMIK-a bilo kime i čime, a EU misija je nelegalna. Zbog toga UN imaju veliki problem... »

Samardžić: Euleks ne može da zameni UNMIK

Mondo subota, 19. april 2008.

Ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić ocenio je da je misija EU (Euleks) za Kosovo "nelegalna" i da ne postoji pravni osnov da ta misija zameni UNMIK. "Ne postoji pravni osnov da dođe do zamene UNMIK-a bilo kime i čime, a EU misija je nelegalna. Zbog toga UN imaju veliki problem jer bi... »

Komentari

19.04.2008 11:56
Ken
Hej moj nekadasnji ZEMLAK. Kad Covek preko noci SANJA to bude normalno. Ali vi sanjate preko dana. To znaci sa vama nije nesto u redu. KOSOVO OD 17.02.2008 bude zavrsena PRICA. Nek vam bude jasno vama i svima onima koji misle kao vi. Na KOSOVU mogu da udju u svaku doba, samo dobro namerni Ljudi. U svaku DRZAVU mora da se postuje red i mir. Ali vi i vasi istomislenici sto udjite u KOSOVO samo da bi napravili NEREDE. To mozete da uradite samo do 17.05.2008. Od toga dana KOSOVO mozete da vidite samo preko TELEVIZORA.
19.04.2008 13:45
sanja
kakav ste vi naporan covek, nemoze ovo, nemoze ono, uz takvu slobinu politiku i to kao nemoze! mi jesmo ovde gde smo. samo cekam 12.5 i da bog da, da vi vise nista ne izjavljuje te.
19.04.2008 15:15
mirko
I prodaja NIS-a bez tendera je nelegalna, pa šta ćemo sad? G. Samardžiću probudite se iz snova, realnost nije idealna i njoj se teba prilagoditi a ne kukati non stop nad nekom božjom nepravdom. Može i to, ali ne sa funkcije ministra!
19.04.2008 16:33
Lazar
@mirko
E pa onda burazeru, prestani da kukas i prilagodi se ovoj realnosti u kojoj se trenutno mi i nasa Zemlja nalazimo.
19.04.2008 17:06
ceca
izgleda da nas ipak ima vise normalni za mene ste vi i vasa stranka izbrisani, tako mnogo hteli, tako malo dali. da je te novac na kosovu ljudima sto nerade, za istu stvar ovde kaznjavate. da li ste ludi ili zrtveno jagnje neznam.
19.04.2008 17:09
Mirkos
@Lazar
Ja nisam ministar. Da li ću ja da prihvatim realnost ili ne, to može samo meni da škodi, ali sanjarenje bratije iz DSS-a škodi celoj zemlji.
19.04.2008 20:32
Irfan VOCA
Sta treba drugo da bude, da bih se G-din pomirio?
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi