Povezane vesti

Kipčumba pobednik 21. Bgd maratona

B92 subota, 19. april 2008.

B92: Kipčumba pobednik 21. Bgd maratona
Kenijac Vilijam Kvambaji Kipčumba pobedio je na 21. Beogradskom maratonu, koji je pretrčao za dva sata, 14 minuta i tri sekunde, prema nezvaničnom vremenu. Drugi je bio Džonaton Kipsanija, a treći Viktor Mangušo Robert, obojica iz Kenije. U ženskoj konkurenciji trijumfovala je Beloruskinja Natalija Čatkina.
"Sunce mi mi je prijalo i ono je dosta uticalo na moj dobar rezultat, a jedino na šta bih se mogao požaliti je jako brdovita staza", rekao je pobednik Beogradskog maratona Vilijam Kipcumba. Drugoplasirani Kipsainu izjavio je da... »

Zvanični rezultati maratona i polumaratona

RTS subota, 19. april 2008.

RTS: Zvanični rezultati maratona i polumaratona
Zvanični rezultati 21. Beogradskog maratona: Muškarci: 1. Vilijam Kvambaji Kipčumba [Kenija] 2:14,03 2. Džonaton Kipsanija [Kenija] 2:16,14 3. Viktor Mangušo Robert [Kenija] 2:16,47 4. Bendžamin Kipkosgei Tabut [Kenija] 2:18,17 5. Vereslasije Gerebzijaber [Etiopija] 2:19,18 6. Pijus Muasa Mutku... »

Kenijac Kipčumba pobednik maratona u Beogradu

Mondo subota, 19. april 2008.

Kenijac Vilijam Kvambaji Kipčumba trijumfovao je na 21. Beogradskom maratonu, koji je pretrčao za dva sata, 14 minuta i tri sekunde. Drugi je bio Džonaton Kipsanija koji je na cilj stigao posle dva sata, 16 minuta i 14 sekundi, a treći Viktor Mangušo Robert (2:16,47). Obojica atletičara su, takođe,... »

Polumaraton: Jevtićeva rekordno!

B92 subota, 19. april 2008.

B92: Polumaraton: Jevtićeva rekordno!
Srpska atletičarka Olivera Jevtić pobedila je u polumaratonu u Beogradu i postavila novi rekord staze. Jevtićeva je polumaraton pretrčala za jedan sat, 11 minuta i 42 sekunde i tako za 54 sekunde popravila sopstveni rekord koji je postavila 2000. godine. Ona je osvojila nagradu za novi rekord staze u iznosu od 2.500 evra. Najbolje vreme Jevtićeve i rekord Srbije u polumaratonu je sat, devet minuta i 18 sekundi.
Jevtićeva je posle pobede izjavila da je uz pomoć beogradske publike i svojih prijatelja iz Užica uspela da obori rekord staze. "Počela sam snažno, u startu čak dva minuta bolje nego kada sam prošli put obarala rekord. Zbog... »

Kipčumba pobednik 21. Beogradskog maratona

RTV subota, 19. april 2008.

BEOGRAD - Kenijac Vilijam Kvambaji Kipčumba pobedio je danas na 21. Beogradskom maratonu, koji je pretrčao za dva sata, 14 minuta i tri sekunde, prema nezvaničnom vremenu. Drugi je bio Džonaton Kipsanija, a treći Viktor Mangušo Robert, obojica iz Kenije. Pobednici u polumaratonu bili su Olivera... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »

Oglasi

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi