Povezane vesti
Trijumf predstave „Ja ili neko drugi”
Dnevnik ponedeljak, 21. april 2008.
Na kraju 58. festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine najviše razloga za zadovoljstvo ima Srpsko narodno pozorište, koje je ponelo pet nagrada. Za najbolju dramsku predstavu u celini proglašena je predstava “Ja ili neko drugi” Maje Pelević, u režiji Kokana Mladenovića (SNP). “Dečji” pandan ove... »
Trijumf predstave Ja ili neko drugi
Građanski list ponedeljak, 21. april 2008.
Svečanim uručenjem nagrada, sinoć je u Zrenjaninu završen 58. festival profesionalnih pozorišta Vojvodine. Žiri (u sastavu Zoran Stamatović, direktor Narodnog pozorišta u Užicu, Dragan Ostojić, glumac, i Marta Santo, novinarka) jednoglasno je odlučio da nagrada za najbolju dramsku predstavu u... »
„Ja ili neko drugi” najbolja dramska predstava u Vojvodini
24 Sata ponedeljak, 21. april 2008.
PROFI - Nagrada za najbolju dramsku predstavu u celini na 58. festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine u Zrenjaninu pripala je predstavi „Ja ili neko drugi” autora Maje Pelević u režiji Kokana Mladenovića, a u izvođenju Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada. Ujedno, nagrada za najbolju... »
Najbolja drama Maje Pelević
Danas ponedeljak, 21. april 2008.
Završen 58. festival vojvođanskih pozorišta
Predstava "Ja ili neko drugi" Maje Pelević, u režiji Kokana Mladenovića i izvođenju SNP-a iz Novog Sada, najbolja je predstava u celini na zavšenom 58. festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine, čiji je Zrenjanin bio domaćin od 14. do 20. aprila. Ovaj komad pobrao... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi